Connect with us

Hír

Melvin Gordon hamarosan visszatér

Melvin Gordon holdoutja hamarosan véget ér! Adam Schefter információi szerint a futó októberre tervezte a visszatérését, azonban a jelek szerint előrehozza ezt az időpontot és hamarosan játékra jelentkezhet a Chargersnél. Egyes hírek szerint ez akár már holnap is megtörténhet, de Schefter azt írja, hogy nincs még meg a végső döntés erről. Ha meg is jelenik holnap, Ian Rapoport információi szerint akkor sem fog ebbe a fordulóban pályára lépni a Miami Dolphins ellen.

A PFT mindeközben előtúrt egy érdekes precedenst, miszerint Gordonnak 8 meccsen rosteren kel lennie, hogy szabadügynök lehessen év végén, és mivel a Chargers kihasználhatja a 3 hetes “roster exemption” szabályt – azaz a visszatéréstől számítva három hétig rosteren kívül tarthatjá a játékost -, így a biztonság kedvéért Gordonnak legkésőbb a hatodik forduló előtt meg kell jelennie a csapatnál. Mivel a Chargersnek a 12. héten lesz a bye weekje, így a 9. forduló előtt már rosteren kell lennie Gordonnak, ezért kell a 6. forduló előtt megjelennie a csapatnál.

Gordon hiányában egyébként nem esett vissza a Chargers futójátéka, Austin Ekeler (és Justin Jackson) kiválóan helyettesítette. A csapat ennek ellenére 1-2-es mérleggel áll.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!