Connect with us

Minden ami NFL

Melyik 0-2-es csapatnak van a legnagyobb esélye a rájátszásra?

Nyolc csapat áll jelenleg 0-2-vel az NFL-ben, de nincs még minden veszve a liga negyedének. Az utóbbi két évben ugyanis három csapat is 0-2-vel nyitott, majd a 10+ győzelemmel fejezte be az évet (2017 Saints, 2018 Texans, 2018 Seahawks). 1990 óta pedig a 0-2-vel nyitó csapatok 12%-a jutott be a rájátszásba, így statisztikailag a nyolcból egy idén is be fog jutni. De kinek van erre a legtöbb esélye?

8. Miami Dolphins

Nope. Not happening. Két meccs alatt 10-102 a pontaránya a delfineknek… Ráadásul két hazai meccset lőttek már el. 1949 óta senki nem vesztett két egymást követő meccsen 40+ ponttal. Soha egyetlen csapat sem kapott még ki egy szezonon belül kétszer 40+ ponttal hazai pályán (via Bill Barnwell). A Dolphins mindkettőt megtette, a szezon első két hetében.

Sokkal jobb esélye van a Miaminak arra, hogy a valaha volt legrosszabb csapatként vonuljon be a történelemkönyvekbe, mint hogy rájátszásba jusson.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!