Connect with us

Érdekességek

Miért keres még mindig évi 10 milliót Jimmy Graham?

Jimmy Graham a liga egyik legtúlértékeltebb játékosa. Nem volt ez persze mindig így, fénykorában megállíthatatlan volt, de az utóbbi években csak többen vannak vele a pályán, túl sok haszon nem volt a játékából – pedig Russell Wilson és Aaron Rodgers dobált neki.

 

 

Graham újoncként nem váltotta meg a világot a Saintsben, de a következő négy évben (63 meccsen) 4 396 yardot és 46 TD-t szerzett. Drew Brees-zel nagyon jól megértette magát, és a számai olyan jók voltak, hogy arra még Rob Gronkowski is csettintett volna. A Saints meg is fizette rendesen (évi 10 millió dollárért hosszabbított), majd némileg váratlanul egy év után elpasszolta a Seahawkshoz.

 

Russell Wilsonnal ugyanakkor a világért nem tudott egy hullámhosszra kerülni, és mivel mindez Aaron Rodgersnek sem sikerült eddig, feltehetően nem velük van a baj. Graham az elmúlt kicsivel több mint négy évben (63 meccsen) a két elit QB-val 2 775 yardot és 22 TD-t termelt, mindezt továbbra is évi 10 millióért – és nem látszik, hogy ez pozitív irányba változna.

 

A TE produktivitása nagyjából a felére esett vissza az elmúlt négy évben. Idén háromból csak egy meccsen volt kezdő, és ha így folytatja, akkor 364 yarddal fejezi be az szezont. Nem túl biztató.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!