Connect with us

Érdekességek

Nagyon nem jó, ha Aaron Rodgers a csapat legjobb futója

Ha az irányítódat nem Lamar Jacksonnak vagy Cam Newtonnak hívják, akkor nem túl pozitív dolog, hogy neki van a legtöbb futott yardja a csapatból. A Packers-Eagles TNF-meccsen Aaron Rodgers volt a Green Bay legjobb futója a maga 46 yardjával – ez volt karrierje során a hatodik ilyen alkalom, és mind a hatszor vereség lett a vége (via Reddit).

 

 

2009-ben a Brett Favre vezette Vikingst fogadta Packers, a vendégek védelme pedig teljesen megölte a csapat futójátékát. Rodgers ugyan elég jól termelt –5 futásból 52 yardig jutott –, de a Vikings simán nyert 38-26-ra. A következő hasonló eset Atlantában történt 2010-ben, ráadásul ez szinte hagyománnyá vált: 2016-ban kétszer is Atlantában lépett pályára a Packers (egyszer az alapszakaszban, egyszer az NFC-döntőben), Rodgers lábai pedig hiába körözte le a futóiét, egyik esetben sem voltak elegek a győzelemhez.

 

A hatodik ilyen eset a 2011-es PO-ban történt, amikor a 15-1-es Packers 37-20-ra kikapott a Giantstől hazai pályán, ami talán még a Falcons elleni NFC-döntős vereségnél is fájdalmasabb volt. Ha Rodgersnek sokat kell futnia, akkor sok jóra nem lehet számítani.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!