Connect with us

Hír

Ramsey nem játszik a hétvégén, hazamegy második gyereke születésére

Nagyon érdekes hete van Jalen Ramsey-nek, és egyesek könnyen feltételezhetik, hogy nem igazán akar a héten pályára lépni a Jaguars színeiben. Először jött a megfázás, majd a hátfájdalmak, ezek miatt nem tudott edzeni, most pedig hazamegy Nashville-be, hiszen meg fog születni második gyermeke – írja a csapat a kiadott közleményben. Ezzel persze önmagában semmi baj nincs, inkább az egész hetes viselkedése lehet kifogásolható (vannak, akik azt is feltételezik, hogy még nem is fog megszületni a baba).

Így pedig Ramsey nem fog játszani a Broncos elleni találkozón vasárnap. Doug Marrone főedző azt mondta, hogy a cornerback majd akkor tér vissza, ha készen áll, ami nem tűnik túl pontos időtávnak.

A Jaguars több közleményt is kiadott a játékos kapcsán a héten, és egyelőre nem állnak bele erővel a dologba, fenntartva a lehetőséget, hogy kibékülnek a kiváló CB-vel és meg tudják oldani a problémákat. Ramsey oldaláról ez jelenleg valószínűtlennek tűnik, ő továbbra is cserét kér, és az eheti “kifogásai” is egyértelművé teszik, hogy mindent elkövet, hogy ne játsszon és ne eddzen a csapattal.

Vajon mikor és milyen eredménnyel zárul ez a saga?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!