About the author

28 Comments

 1. 1

  Tizenkettes

  Ha a Giants tulaja finoman presszionálhatja a GM-et és/vagy a HC-t, hogy Eli Manningnek kell kezdenie vagy Dallasban Jerry Jones vigyázó tekintetét a csapaton tartja, akkor hogy lehet az, hogy a tulaj egy ilyen laikusok számára is egyértelműen idióta ötletre nem mondott vetót? Nyilván egy Kraftnak könnyű dolga van, mert mindent rábízhat Belichickre, de ez a ritka. Az sem egészséges, ha a tulaj mindenbe beleugat, de szerintem az sem, ha egy ilyen volumenű üzletet a tulaj nélkül hozhat össze a GM. A Texansnál rajongóinak viszont szerintem nem kell sokáig várniuk. Az év végén szerintem megköszönik O’Briannek a károkozást.

 2. 2

  Arnold Patsenegger

  Egyébként még Keion Crossent is megszerezte a Patstől egy 2021-es 6. körért…. Hatalmas üzletember :D

 3. 3

  renningan

  Egy zseni :D

 4. 4

  renningan

  Nem tudom, megköszönik-e: akkora a kár, hogy ezek után ki akar odamenni GM-nek vagy HC-nek, hogy két évig a romokat próbálja rendbe tenni?

  O’Brien mindenkit maga alá gyűr, nem hallgat senkire és semmire, azt hiszi, mindent jobban tud mindenkinél (amit speciel eredmények nem támasztanak alá). Ez alá beletartozik a tulaj, akit valahogy sikerült meggyőznie arról, hogy ő találta fel Belicicket is. Mondjuk a végtelenségig nem lehet ezt csinálni, mert már GM sincs a csapatban, akit bűnbaknak lehetne tenni.

 5. 5

  Shivo

  Pont ezt akartam kerdezni en is. Rendben h nem figyel oda es nem is kell oda figyeljen mondenre egy tulaj. De 2 db elso kor es egy masodik kor nem az a tetel.

 6. 6

  Arnold Patsenegger

  Az… Miamiban szerintem a csere után a GM-et fel kellett mosdatni,hogy felfogja ez a valóság! :O

 7. 7

  Fetyke

  Ezzel a játékoskerettel, és Luck visszavonulásával simán benne van a Texansban a csoportgyőzelem, O Brien ellenére is. Akkor pedig nem valószínű, hogy kirúgják…

 8. 8

  László

  Szerintem nézzük az ő olvasatában. Amennyiben Tunsil volt az utolsó puzzle darabka a bajnokcsapathoz nem is kell az a sok draft cetli.

 9. 9

  ahanem

  pont ennyivel kevesebbek lesznek védőoldalon

 10. 10

  katonadani

  ezzel ugye csak az a baj h 5ből 4 támadófalember így is gyenge, és a secondary is borzasztó

 11. 11

  kitalaltnev

  A szerződéseket is BOB írja alá, nem a GM és/vagy a tulaj? 🤔

 12. 13

  renningan

  És még Clowney fizetésének a felét is fizetik :D

 13. 14

  Bélabá a csótány

  Van pénz lóvéra.

 14. 15

  p. p.

  Pár év után Marvin Lewisnál is felfogták, hogy az, hogy minden évben az első meccs után csomagolnak PO-ban, az nem is olyan jó eredmény.

 15. 16

  Fetyke

  Jó pár év után. :)

 16. 17

  Debreceni József

  Bill O’Brien a legjobban csinálta, már ha az ő szemszögéből nézzük: a lehető legtöbbet megtette hogy a keret elhozza a Lombardit. Ezek a cserék nélkül még ennyire se lett volna ütőképes, ha most nem villant, úgyis kivágják. NEKI mindegy hogy eladta a franchise jövőjét, ha nyer, akkor kap még 5-6 évet, ráér annak a végén megint gondolkodni, ha nem nyer, úgyis repül, hát nem mindegy? Csak azt nem veszi figyelembe, hogy ezzel tönkrebasz egy franchise-t (mondjuk ezért Janice és Cal McNair is bőven hibás hogy hagyta) a következő 3-6 évre biztosan, annak több százezer szurkolóját kergeti az őrületbe, többek között engem is. Csak azt felejti el ez az elmebeteg, hogy Clowney nélkül a futásblokkolás erősen gyengül, a secondary legjobb jóindulattal is erős közepes, hja és ha el is jutnánk a konferenciadöntőbe, ott valószínűleg a Chiefs várna egy iszonyatosan jó kerettel, az élen a Mahomes-Reid duóval. Nemhogy a Lombardi, a konferencia sem lesz meg, és nemis a kereten fog múlni hanem az edzői kar inkompetens tagjain, az élen BoB-vel. Nem szoktam, de nem tudom már türtőztetni magam: bazd meg Bob, köszi hogy tönkrevágod a legjobb keretünket ami valaha volt.

 17. 18

  Pizsama

  Szerintem BoB nem éri meg az alapszakasz végét…

 18. 19

  gyeek

  Matt Millen.

 19. 20

  Zalán Szabó

  Hát ez durván bumm or bust lesz… vagy szetcseszett egy franchise-t vagy egy dinasztia jövőjét készítette elő most kíváncsi vagyok a Texansra nagyon

 20. 21

  László

  Szerintem ha a Miami GM-je ezek után nem ér el semmit csak ezzel aTexansos tradeval is simán bekerülhet a Hírességek Csarnokába.

 21. 22

  LG

  Mármint jó pár év PO MENTES év után… Úgy nem nehéz.

 22. 23

  LG

  Majd akkor megy tovább és jövőre is lesz a tulaj (is) 😆🤣

 23. 24

  BenKoyack

  Azóta röhögnek Floridában, ideértve Jacksonville-t is!

 24. 25

  István_Szamos

  Grigson komoly vetélytársat kapott a “Minden idők legrosszabb GM-e” versenyben…

 25. 26

  Satya

  Lehet itt szidni BoB-ot, de azért én megvárnám a szezon végét az értékeléssel. Jó, nem egy edzőfenomén, de azért mégiscsak 3x is rájátszásba juttatta a Texanst mióta 2014-ben egy 2-14-es szezon után átvette a csapatot. Ráadásul azt a 2-14-et a támadóguru Kubiak és a védőzseni Phillips követték el. Szóval BoB azért 5 év alatt 3x is a PO-ba vitt egy előtte 2-14-es csapatot, sőt még PO győzelme is van ez idő alatt. Mindezt úgy, hogy még Osweilert is a nyakára hozták közben, szóval előtte sem volt top FO Houstonban. Clowney pedig egy jó játékos, ha a pályán van, de azért messze nem a legjobb. 10 sack fölé még sosem jutott, sokat sérült, és a hozzáállása sem a legjobb. Maradni sem akart, nem is marasztalták nagyon, úgyhogy ha játszott is volna, akkor is csak fél szívvel, és csak akkor, amikor már nagyon muszáj. Tunsil pedig egy top tackle-é nőtte ki magát, tavaly 15 meccsen csak egy sack-et engedett, és az amúgy pocsék dolphins OL messze legjobb tagja volt. Az első körös pickek meg amúgy is túl vannak értékelve, ha valaki nem irányítót akar. Márpedig Houstonban legalább az irányító helyzet rendezett. Szóval összességében a Texans szegényebb lett pár pick-el, de nem lett rosszabb a keret, sőt. Szerintem sem kötöttek jó üzletet, de főleg azért, mert az előző GM nem engedte el Clowney-t időben.

 26. 27

  acsdav2

  De ha win now üzemmódba kapcsol, akkor miért nem tartotta meg Clowneyt?

 27. 28

  Debreceni József

  A rövid válasz az lenne hogy mert hülye. De jobban belegondolva nem kellett volna ő mindenképpen a Texans sikeréhez, DE (és ez egy nagy de): ha már BoB-nak nem kellett de övé volt a végső szó, hisz Gaine távozott, akkor már tették volna mindezt a draft előtt hogy normális értéket kapjanak érte, mondjuk egy második kört? Ha az meglett volna, akkor azt és a mi második körünket felhasználni hogy behúzzuk Dillardot mondjuk az Eagles előtt és nem fordítva. De adhattuk volna Clowneyt és a mi második körünket egy normális tackle-ért. Duke Johnson szerintem megéri szt a harmadik kört, power bracket pedig most kellett volna kukázni a cutok után. Lehet hogy nem lenne egy elit vakoldali tackle a keretben, de lenne jövőnk…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team