Connect with us

Minden ami NFL

Sírhatnak a Texans-fanok – ez történik, ha egy dilettáns kerül hatalomra

Bill O’Brienről már régóta tudni lehet, hogy messze nem a legjobb főedző a ligában. Ennek ellenére nemhogy veszélyben lenne az állása a Texansnál, de már ő a csapat de facto general managere is – kvázi ő a második leghatalmasabb ember a Texans tulajdonosa után és kedvére garázdálkodhat. Az ámokfutása tegnap ért a csúcspontjára, amikor megkötötte minden idők egyik legelőnytelenebb cseréjét. Ez történik, ha egy dilettáns kerül hatalomra.

 

 

O’Briennel az élen a Texans kvázi semmit nem csinált jól az idei holtszezonban, de erről bővebben a keddi Kupaktanácsban fogunk írni, most maradjuk csak az Laremy Tunsil-trade-nél. A Texans feláldozta a

 

[quote] 2020/1. + 2021/1. + 2021/2. körét, illetve Jonhson Bademosi és Julien Davenport játékjogát Laremy Tunsilért + Kenny Stillsért egy 2020/4. körért és egy 2020/6. körért.[/quote]

 

Ezen még gondolkozni sem, kell, a csere győztese vitán felül a Dolphins, de olyan szinten, hogy egy GM-képző iskolában ezzel riogatnák a lusta diákokat. Mintha egy alternatív valóságban élnének Texansban.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!