Connect with us

Hír

Tramon Williams: Azért tudtuk megverni a Bearst, mert Trubisky az irányítójuk

A Packers egy meglehetősen alacsony színvonalú mérkőzésen 10-3-ra győzte le a Chicago Bearst idegenben a 100. NFL-szezon nyitómeccsén. Az eredményből is látszik, hogy a Bears támadósora nem volt túl hatékony, Tramon Williams pedig keményen beszólt a problémák fő forrásának.

 

 

Azt akartuk, hogy Mitch Trubisky minél többet passzoljon a zsebből. Tudtuk, hogy sok veszélyes fegyvere van, de azzal is tisztában voltunk, hogy ha Mitch zsebirányítót játszik, akkor lesz esélyünk

– mondta a corner a TheAthletic.com-nak.

 

A mérkőzés képe alapján egyértelműen bejött a Packers számítása. A lábon amúgy veszélyes irányító nem nagyon tudott szaladgálni (három futásból 11 yard), így kénytelen volt az amúgy nem túl meggyőző passzjátékára hagyatkozni: mindössze 57,8 százalékkal passzolt, több rutinpasszt is elrontott, nem volt TD-passza, illetve csak óriási mázlival úszta meg a meccset egy eladott labdával (igaz, azt a mérkőzés végén, hétpontos hátrányban hozta össze). Ez akkor is kritikán aluli teljesítmény, ha sem az elkapói, sem a támadófala nem volt a toppon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!