About the author

12 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Szeretném, ha ezentúl mindig te választanád a zenét Chester mindenhez az FK-n! :)

 2. 2

  bjeela

  Ne rongáld az illúzióimat veled kapcsolatban… ;)

 3. 3

  Leonidasz007

  Vplt összefoglaló írás és összefoglaló pod is. Ott volt több csapatról is szó. Plusz hnap jön a beharang ahol a vàlasztott meccsen lévő csapatokról megint lesz szó. Minden podban minden csapatról nem fogunk beszélni. Ezt ilyen érdekességnek szántuk overreaction szemmel.

 4. 4

  csak ezt ne

  Nem kell megmagyarázni, arról beszéltek amiről akartok, én meg hiányolhatok ezt-azt. Nagyon hálás vagyok ennek az oldalnak, még fontolgatom, hogy mekkora előfizetést vásároljak, de már nagyon hiányoznak a lelakatolt cikkek, úgyhogy köszi a tényleg hiányt pótló munkátokat.

 5. 5

  Rpi

  Minshew rulez. 😀

 6. 6

  Zoltán Debreczeni

  Tavaly Mullensnek volt jó entréje….

 7. 7

  csak ezt ne

  Kicsit egyoldalasra sikerült ez most a számomra. AFC-ből a Jaguars, Broncos (Oakland), Bengals trióról volt csak szó, amelyek egyelőre also run csapatok. Szerintem az előzetes várakozások szerinti élcsapatok Chiefs, Pats, Browns, Chargers mellett, pár szót megérdemelt volna a Ravens, a Titans sőt a Colts és a Houston is. A legjobb meccsekről a valóban gyengébb felhozatalban sem esett túl sok szó Saints – Texans, Eagles – Redskins, Chargers – Colts. Így maradtak némi hiányérzetek bennem.

 8. 9

  Zoltán Debreczeni

  “nyáron úgy gondoltam, hogy Prescottot a draftról le kéne váltani.”

  4 week ban- illegal substances.

  Bűnismétlés esetén minden forduló Broncos mérkőzését meg KELL néznie.

 9. 10

  ducksfan

  Én a Broncos meccsről nem nyilatkoznék ennyire negatívan: a védelem ugyan nagy csalódás volt, pláne a hype miatt, de azt is látni kell, hogy a Raiders ügyesen kihúzta a pass rush méregfogát a gyors passzokkal és a futójátékkal. Ami különösen zavaró volt, hogy a gyors és/vagy nagydarab skill playerek ellen mennyire tehetetlen volt a csapat.
  Én a támadóktól nem vártam semmit, amikor Flacco átigazolt, egy Ravens drukker haverom írta, hogy szar lesz nézni, mert minden passzában benne van a 1st down és a homály INT is, ráadásul tök unottan játszik, vegyek nyugtatót és a törékeny cuccokat tegyem el a közelből. Ehhez képest az első félidő után már szinte tetszett a játék (igen, tudom, NO meccs után volt, de akkor is ezt mondom), Flacco szerintem motivált volt, voltak remek megmozdulásai, vigyázott a lasztira, szerintem jó lesz. A futójáték is bizakodásra ad okot, volt futás minden irányba, nem volt annyira kiszámítható, mint tavaly. Voltak hibák persze, nem is kevés (drop az end zone-ban, kétszer kizsákolták Flaccot FG távból). PO tuti nem lesz, de egy 8-8 körüli szezont kinézek a csapatból (illetve ha ez elég, akkor lesz :D ).
  Atlanta: nekem fura, hogy mennyire máshogy vannak kezelve egyes edzők, mennyire kettős mérce van: Quinn egy nagyon lesajnált edző, Sean Payton pedig hasonló szezonok után is felmagasztalt HC.
  Dallas: ha Moore 1-2 szezont lehoz így OC-ként, tuti elviszik majd valahova HC-nek (hacsak nem Garrettet vágják ki emiatt) és akkor megint ott lesz a Dallas, mint előtte. Kell majd egy hozzáértő OC, ha találnak.

 10. 11

  ducksfan

  Igen, igen, igen :)

 11. 12

  chester

  Ha van kúrólájk, akkor ez az *-*

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team