Connect with us

Minden ami NFL

8 trade, amit látni szeretnénk a határidő előtt

Október 29-ig van lehetőségük a csapatoknak, hogy elcseréljék játékosaikat, avagy a túloldalról megfogva, cseréljenek más franchise-ok játékosaiért. Most összeszedtünk 8 cserét, amit látni szeretnénk a határidő előtt. 

A trade deadline közeledtével mindig vannak “eladó” és “vevő” csapatok. Előbbiekhez azok a franchise-ok tartoznak, akik idén már esélytelenek a rájátszásra, így fókuszálhatnak a jövőre, eladva focistákat, akik hosszú távon nem a terv részei, idősebbek, lejáró szerződésüek, stb. A “vevő” oldalon pedig a contenderek állnak, akik próbálják betömni a kisebb-nagyobb lyukaikat a rosteren a Super Bowl megnyerése érdekében.

Amiket tönkretett a Rams:

Kicsit várhatott volna a Rams a cseréivel (Ramsey, Peters), mert már meg voltak indokolva az alábbiak, de így ezek mehetnek a kukába. Az alapgondolat jó volt pedig, a Jaguars eladta Ramsey-t, a Ravens pedig szerzett egy cornerbacket…

 Jaguars adja: Jalen Ramsey, CB + 2021/4.kör
 Eagles adja: 2020/1.kör + 2021/1.kör
 Broncos adja: Chris Harris, CB
 Ravens adja: 2020/3. kör

Amik még jöhetnek:

 Buccaneers adja: OJ Howard, TE + 2020/4. kör
 Patriots adja: 2020/1.kör

A Patriots tight end játéka eléggé problémás idén, Ryan Izzo a legproduktívabb a maga 6 elkapásával, 114 yardjával és egy TD-jével, ellenben ő lett szeptember hónap legrosszabbul blokkoló tight endje a PFF értékelései szerint. A Pats évek óta épít a jó tight endjeire, ráadásul New Englandben sokoldalúnak kell lenni, ha meg akar élni az ember valamiből. Ugyan a 39 éves Ben Watsont újraigazolta a csapat, hosszú távon ő semmiképp sem megoldás, de igazából rövid távon sem valószínű.

Így jön a képbe OJ Howard, akit Bruce Arians mester nem igazán tud kihasználni Tampában, idén csak 11 elkapása van 141 yardért TD nélkül, ami óriási csalódás. Howard egy nagyon tehetséges játékos, elkapásokban kiemelkedik, és blokkolásban is megállja a helyét. Még újonc szerződésén játszik, és jövőre is csak $1,5 milliót foglalna a Patriots sapkájából, tehát még nagyon olcsó munkaerőnek számít, így meg kell fizetni az árát a 2017-ben 1/19-re választott tight endnek. Lehet egy második körös pick és még egy kis apró is megtenné, azonban Belichickék nem szeretnek több picket beáldozni, ellenben imádják a pick-swap cseréket, ahol nem áldoznak fel választási jogot, csak hátra mozognak a játékosbörzén. Ez lehetne itt is a koncepció, bár nyilván itt nagy az ugrás.

Egy csapat, amelyik cserélhet még OJ Howardért: Seattle Seahawks

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások