Connect with us

Hír

A 4. forduló legjobb játékosai

Az NFL kihirdette a negyedik forduló legjobbjait!

AFC

A hét támadója Nick Chubb lett, aki 20 futásból 165 yardot és 3 TD-t ért el a Ravens elleni 40-25-ös siker alkalmával, ebből egyszer 88 yardon át nyargalt a célterületig. Először vihette haza ezt a címet a Browns running backje.

A hét védője címet Kyle Van Noy kapta, aki épp tegnap panaszkodott arról, hogy nincs eléggé elismerve a Patriots defense és a csapat védőjátékosai. Nyolc tackle-t, két sacket és két kiharcolt fumble-t írhattunk fel a neve mellé a Bills elleni siker alkalmával. Neki is ez az első ilyen elismerése.

A hét special team játékosa pedig Josh Lambo lett, a Jaguars rúgója, aki csapata 26 pontjából 14-ért volt felelős. Ez két extra pontot és négy mezőnygólt jelent, utóbbiból egy 33 yardossal az utolsó másodpercben meg is nyerte a találkozót. Lambo eddig hibátlan idén, mint a 16 rúgását pontra váltotta. Szintén először ismerték el ilyen díjjal a munkáját karrierje során.

NFC

A hét támadója Jameis Winston lett, aki 385 yardot és 4 TD-t passzolt a Rams elleni 55-40-es siker alkalmával. A Buccaneers irányítója 120,5-ös passer ratinget ért el (pedig dobott egy pick-sixet is), ez pedig idén már a harmadik 100 feletti irányítómutatója ebben az évben.

A hét védője címet Janoris Jenkins kapta meg, aki az előző meccseken elég gyenge teljesítményt nyújtott, azonban a Redskins ellen jó napja volt. Két interceptiont is lehúzott a levegőből a negyedik negyedben, illetve volt három leütött labdája is a meccsen, ebből egyet csapattársa szedett össze.

A hét special team játékosa pedig Joey Slye lett, aki Graham Gano sérülésével minden lehetőséget kihasznál Carolinában. Slye háromból három mezőnygólt értékesített a Texans ellen, ebből egy 55 yardos volt. Idén 11 mezőnygólból 10-et értékesített, és berúgta az összes extra pontját is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!