About the author

16 Comments

 1. 1

  Gergely Nagy

  16. Héten Bengals Dolphins roncsderbi :D

 2. 3

  Matyika29

  Szóval mit gondoltok, kit kell majd ott megtenni Survivor pickben??

 3. 4

  vabu

  Ma már nincs akkor jelentősége hogy 1/1 vagy 1/2 az ember, főleg úgy hogy ma már nem divat 1/1-re irányítót kivinni, illetve a Miaminak nagyon sok első körös cetlije van (gha jól tudom öt két évre)

 4. 5

  camillo 7777

  Idén milyen posztra draftoltak 1/1-re kedves vabu? 😊

 5. 6

  Gergely Nagy

  x-elnek :D

 6. 7

  bjeela

  Ott áll majd a két csapat egymással szemben, középen a labda és senki nem mer majd hozzáérni. Így aztán folyamatos játék késleltetése büntetésekből áll majd a mérkőzés a lefújásig.

 7. 8

  Snagal

  Bold prediction: lesz olyan csapat aki saját first down-jára dob zászlót és követeli, hogy nézzék vissza mert szerintük nem volt meg :)

 8. 9

  Snagal

  van erre egyébként szabályozás, vagy a csapat akár sérülés nélkül is sérült listára tehetik a játékost?

 9. 10

  csak ezt ne

  Az elmúlt 20 évben 14-szer irányítót húztak, az elmúlt 10-ben 7-szer, nem érzek semmilyen trendet. Nincs nagyobb különbség két egymást követő húzás között, mint az első és második pick között szerintem. Ha már nagyon trend, akkor az elmúlt 4 évben háromszor is QB-t húztak 1/2-re is. Előtte 1/2-n 3 QB-t húztak ki 1994-2014 között. Szóval egyre nő a poszt jelentősége, szinte biztos, hogy jövőre is mindkét cetlivel irányítót fognak húzni.

 10. 11

  reszelo.aladar

  Az egyetlen kérdés, hogy ki az az egyetlen játékos, aki biztosan 1/1 lesz és emiatt nem érhető el 1/2-n. Ha Tua Tagovailoa kell, akkor alighanem kell az 1/1, ha nem kell, akkor pedig lesz aki rengeteget első kört ad érte. Kifejezetten kellemetlen, hogy játszanak egymással.
  Viszont a ligának is kellene találni valamit, hogy ne legyen “ki a legszarabb verseny” mert ez biztosan árt a nézettségnek a szurkolóknak, a ligának a sportszerűségnek, végső soron mindennek.

 11. 12

  Tibor Cseh

  Klasszikus.😁

 12. 13

  csak ezt ne

  Komikus lesz ez a meccs. CB-k lesznek felállítva a védőfalba, elkapókból áll a támadó. Néhány pufifánk lesz a futó, a szertáros az irányító. Mindkét csapat folyamatosan safety-t ér el, így végül 244-242-re nyer a Cincinnati, mivel parádés ötlettel a Dolphins a védelmet küldi fel az utolsó punt játéknál, akik megállítják a safety felé futó falembert.

 13. 14

  slowmotion80

  csinálhatnának lottery-t, mint az NBA-ben

 14. 15

  kitalaltnev

  Bármi hír is van mindkét franchise kapcsán, még, ha netán teljesen logikus vagy érthető is, a mostanra kialakult posvány, amibe egyre jobban belemerülnek, meg, ahogy a döntéshozók mindezt kezelni tudják, az egészen elszomorító. 😕

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team