About the author

4 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  Kemény idők járnak ott mostanság a hazai bérletesekre. 😣

 2. 2

  acsdav2

  Szerintem a színfalak mögött, az NFL előbb-utóbb kisóz egy nagyobb büntit a Dolphinsra, mert ez amit ők művelnek a ligából nevetség tárgyát képezi.

 3. 3

  Péter Nagy

  Akiknek a bünti jut eszükbe a Phins kapcsán, a következő számsort ajánlom tanulmányozásra: 7-9, 7-9, 6-10, 7-9, 8-8, 8-8, 6-10, 10-6, 6-10, 7-9. Ez az elmúlt 10 év Miami mérlege. Tudjátok mi a sokkal rosszabb annál ha vkinek szar a csapata??! Az ha semilyen. Én speciel nagyon örülök, h tököt növesztett a vezetés és elhatározták, hogy szeretnének végre valamilyenek lenni. Most éppen kutyaütők. De már ez is jobb. Akkor is ha kalap kakik maradnak, mert nem jön be az ördögi terv. A Dolphins hosszú idők óta először érzelmeket képes kiváltani az emberekből: utálat, sajnálat, remény, ilyenek… Erre Dan Marino óta nem volt példa. Ha más nem, már ezért megérte!

 4. 4

  acsdav2

  Maga az elgondolás szerintem teljesen logikus. Én pont ezt vetettem fel, hogy a Titansnél is érdemes lenne most behúzni a kéziféket, hogy magasan húzzanak. A kivételezéssel van a gondom. Ilyen látványosan szerintem ezt nem szabadna csinálni.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team