Connect with us

Hír

A Jaguars tulaja szerint Ramsey nem megy sehová

Jalen Ramsey továbbra is távozni szeretne Jacksonville-ből, azonban egyelőre nem jött össze semmilyen trade – állítólag két elsőkörös pickről szóló ajánlatot már visszadobott a vezetőség. Adam Schefter arról számolt be, hogy ha most kellene belenéznie a kristálygömbjébe ebben a nagyon képlékeny helyzetben, akkor Ramsey a Jaguarsnál maradna a szezon végéig. Erre erősít rá a csapat tulajdonosa, Shad Khan is, aki azt mondja, nem tervezik elcserélni a sztárcornerbacket.

Nyilvánvalóan a foci csapatsport, és fontosak az egyéni nézőpontok és kérések, de azt kell tennünk, ami a legjobb a csapatnak. Nagyra értékeljük Jalen Jaguarshoz hozzáadott értékét, de továbbra is azt tartjuk szem előtt, hogy mi a legjobb a Jaguars számára, ez pedig jelenleg szerintem az, ha a csapat tagja marad

– mondta Khan az Associated Pressnek.

Ramsey a Doug Marrone-nal történt összetűzés után kért hivatalosan is cserét, miután saját elmondása szerint tiszteletlen dolgok hangzottak el a főedző részéről.

Ramsey-t még jövőre is köti a szerződése a Jaguarshoz, érdekes lesz figyelni, hogyan alakul a helyzete. Múlt héten megfázásra, majd hátfájdalmakra panaszkodva hagyta ki az edzéseket, majd hazautazott második gyermeke születésére, végül elment a csapattal Denverbe, de nem lépett pályára sérülése miatt. A Jaguars így is nyert és 2-2-vel áll holtversenyben a divízió első helyén áll mind a három másik AFC South csapattal együtt, ez pedig még inkább arra készteti a Jags vezetőit, hogy ne cseréljék őt el.

Megfordítjuk a szezon menetét, és szerintem segítségére lehet a csapatnak.

– tette hozzá Khan.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!