Connect with us

Hír

A Rams kezdő támadófalemberét, a Steelers kezdő védőfalemberét vesztette el a szezonra

A Los Angeles Rams nagy problémája idén (többek közt) a borzasztóan teljesítő támadófal. Most még tovább romlik az egység, ugyanis IR-re kellett tenni a kezdő guardot, Joe Noteboomot ACL- és MCL-szakadás miatt. Noteboom a PFF-nél a 76 kvalifikáló guard közül a 71. legjobb értékelést kapta csupán, tehát nem játszott jól, de nyilván a helyettese, Jamil Demby sem jelent majd megoldást, aki még rosszabb értékelést kapott, habár egyelőre csak 146 snapet töltött a pályán.

Ramsszel kapcsolatos hír még, hogy Aqib Talib is IR-re került bordasérülés miatt, így 8 hetet mindenképp ki kell hagynia. Már a 49ers ellen sem lépett pályára, így a csapat elvesztegetett egy hetet a visszatéréséből azzal, hogy csak most tette sérültlistára. Sean McVay elmondása szerint egyébként a safety Josh Johnson is hosszabb időre kidőlt vállsérülés miatt, amit lehet műteni is kell.


A Rams a támadófalában, a Steelers viszont a védőfalában lett vékonyabb tegnap. A kiválóan teljesítő Stephon Tuitt ugyanis mellizomszakadás miatt kihagyni kényszerül a szezon hátralevő részét – számol be Chris Mortensen. A Steelers nagy erőssége idén a védőfal, Tuitt is kiemelkedik a csapatból, így nagy veszteség ez az amúgy is sérülésekkel sújtott gárdának.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!