Connect with us

Hír

A Ravens máris visszaszerezte a kompenzációs picket, amit a Titans elvett tőle

Pár napja írtuk, hogy a Tennessee Titans kivágta Brent Urbant, amivel leginkább a Ravenst szívatta meg, ugyanis a Hollók ennek a lépésnek köszönhetően bukhattak volna egy negyedik körös kompenzációs picket. A Ravens azonban gyorsan korrigálta ezt a lépést, és kivágta Justin Bethelt, így ismét jár majd a kompenzációs pick a baltimore-iaknak.

Az alábbi táblázatban látható, hogyan áll most a Ravens kompenzációs pickekkel a 2020-as drafra vonatkozóan. Az overthecap.com már frissítette is Urban és Bethel kivágásával, így ők nem kerültek a listára, hiszen nem számítanak kvalifikáló elvesztett / megszerzett szabadügynöknek, hiszen a 10. hét előtt kivágták mindkettejük. A komepzációs pickek művészetéről egyébként itt olvashattok bővebben.

A táblázatban látható, hogy ha Bethel ott lenne a jobb oldali oszlopban, akkor az egyik negyedik körös picket ki kellene húzni a bal oldalról. A kivágásával azonban jár majd ez a Ravensnek, ezért volt szükség erre a lépésre.

Bethel a védelemben nem igazán játszott, ellenben a speciális egység legjobbja volt, 6 tackle-t is szerzett már. A Ravens azonban értékesebbnek ítélte meg a negyedik körös picket. Baltimore-ban egyébként is nagy hangsúlyt fektetnek ezekre az extra választási lehetőségekre, messze a legtöbb kompenzációs picket gyűjtötte a csapat a történelem során.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!