About the author

9 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Szép win now fesztivál van idén. Csak el ne rontsák a Csikók. Spoiler alert: El fogják. No meg lehet Foxboróba menni…

 2. 3

  Debreceni József

  Rosszabb a secondary úgy sem lesz, Conley főnyeremény a Texans rosteren😁

 3. 4

  bjeela

  Eddig csak szidtam és tehetségteleneztem Grudent, ezt a felfuvalkodott pojácát, de egyre inkább úgy fest, hogy neki lesz igaza. A fickó dugig van pickekkel, miután kiárusította a fél roastert és ennek ellenére a csapat második a csoportban 50%-os teljesítménnyel. Mi lesz, ha jövőre rendesen bevásárol a pickekből filléres zseniket és még lesz bőven pénze is, hogy megfizessen vén hülyéket? Nagyon úgy fest, hogy Gruden tud valamit.

 4. 5

  Fetyke

  Irigykedsz mi? Lehet utána csinálni…😁

 5. 6

  bjeela

  Nem irigykedek, csodálkozom. Az összes szakértő lesajnálta, hogy ezzel a hozzáállással és stratégiával nem fogja sokáig húzni a ligában, és már idén lenullázza a Raiderst, ehhez képest jól teljesít és igenis van jövőképe, vagy legalábbis hatalmas mennyiségű pickje, hogy csodát művelhessen. Én meg más szakmában tevékenykedem, szal nem követném, de ha a Bearsre gondolsz, nos ott még ennyi ész sem szorult a vezetők fejébe. 6-8 évenként van egy jó szezonunk, aztán szinte azonnal visszazuhanunk a semmibe és a pince mélyéről nézzük, mit csinálnak a többiek. És nem szégyellik magukat a tulajdonosok meg a választott vezetőik, hogy egy legendás csapatot így meggyaláznak évtizedeken át.

 6. 7

  Fetyke

  “Az összes szakértő lesajnálta, …”
  Én nem! :D
  Ha visszakeresed, akkor többször is azt mondtam, hogy nem véletlenül kötöttek vele 10 éves szerződést. Nyilván akkor 1-2 év múlva üzletileg sem éri meg kirúgni őt. Másrészt egyelőre tök mindegy, hogy mit csinál a Raiders, neki akkora kell csapatot összeraknia, amikorra Las Vegasba költöznek. Nem Oaklandban kell új szurkolókat megnyernie a csapatával Grudennek, hanem Nevadában kell majd gyorsan villantani valamit. Ebbe pedig tökre beleillik az amit mondasz.
  Ami pedig a kedvenc csapatodat illeti. Egyáltalán nem vagytok olyan rosszak, mint amennyire keményen kritizálod magatokat. Hallod nem lennék a játékosod semmilyen sportban sem. 😁
  A Bears magja nagyon jó. Tulajdonképpen jelenleg a Zimmer éra alatti Vikingset látom bennetek. Egy jó irányítóra vagytok ahhoz, hogy igazán kiemelkedőek lehessetek. Másik csoportot még így, Trubiskyvel is simán uralhatnátok (AFC észak), de a miénk szerintem messze a legkeményebb most a ligában. Itt nem elég, ha csak az egyik csapatrészed teljesít jól. Ugyanezt a hullámzást csináljuk évek óta. Az elit védelem az egyik évben elég egy jó szezonra, aztán a másik évben nem úgy pattan a labda, a támadósor pedig megzuhan és semmire sem megyünk. Trubot mindenképp le kell cserélni, és fog ez menni. Annyi különbség persze van, hogy Zimmer nem ért a támadáshoz, a szakemberekre van utalva, akik vagy elszúrják vagy nem. Nagy mondjuk erre nem hivatkozhat, és azért az a Howard csere nagyon nagy hülyeségnek tűnik jelenleg…

 7. 8

  bjeela

  Fetyke, ne bomolj má! Volt egy kitűnő védelmünk, amit mára sikerült szép szisztematikusan leépíteni. Sorra jönnek az olyan meccsek, amikor alig produkál a ligaelit D egy-két passzsiettetést, sacket meg egyáltalán nem. INT-t meg idejét nem tudom, mikor szereztünk. Ez vérgáz.

  Az O-ban meg nem Howard hiánya a gond, hanem a támadó fal felejtett el focizni egy “támadóguru” főedző kezei alatt. És itt ez a borzalmas. És ha összemérem Grudennel, akkor Nagy a cipőfűzőjét sem köthetné meg. Igen, egy franchise QB sokat segítene, és valóban nem Nagy tehet róla, hogy ezek a degeneráltak odaadták a családi ezüstöt is erre a szerencsétlen kétbalkezes bambafejű ijedt hülyegyerekre. De arról már tehet, hogy kialakíthatott volna egy olyan stratégiát, rendszert, ahol legalább valami működik támadó oldalon, mert jelenleg semmi sincs. És ez nem Trub hibája. Tessék csak megnézni, mire ment egy Sean Payton a mindenki által lesajnált Teddy gyerekkel, aki nálatok is annyira vitte, mint most Trub, csak talán kevesebb volt az eladott labdája.

  Röviden: nincs QB-nk, nincs rendes OC-nk éss HC-nk, a védelmünk teljesítménye finoman szólva is hullámzó, erre meg nem lehet azt mondani, hogy “egy jó irányítóra vagytok ahhoz, hogy igazán kiemelkedőek lehessetek.” Egy nagy túróst. Sokkal nagyobb a gond.

 8. 9

  reszelo.aladar

  Gondolom Mark Davies tisztában volt vele, amikor 10 éves szerződést kötött, hogy szabad kezet ad a HC-nak, aki azt csinál, amit akar. Ha 3 év alatt lecseréli a csapatot, akkor azt. Ha van idő és bizalom illetve nincs teljesítmény és eredménykényszer, akkor ennyi idő alatt egy komoly rombolás és újjáépítés is belefér. Ráadásul a legnagyobb látszólagos káosz közepén éri meg legkevésbé elzavarni az edzőt, ahogy orvost sem cserélsz szívátültetés közben

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team