About the author

8 Comments

 1. 1

  ahanem

  Mondjuk ha nem az ellenfél futóját kéne üldöznie, hanem az irányítót, lehet más szemmel tudnék ránézni.
  Persze, nem a legjobb pass rusher, de egy valódi edző ki tudna facsarni belőle valami produktivitást.

 2. 2

  Boci

  Ravenst is hozzá venném mint aki pass rushert keres még a piacon?

 3. 3

  Krisztian Fekete

  Nem tudni. Hozzá vennéd? :)

 4. 4

  ahanem

  3 hete kellett volna megtenni, de utána jön a következő kérdés, hogy ki legyen a következő? Mert valójában az egész stábot ki kéne rúgni, most már az offense is szar, nem csak a defense.

 5. 5

  Fetyke

  Szezon közben nehéz megfelelő szintű új edzőt találni. Ez a szezon meg már úgy is elúszott, így szerintem nincs nagy értelme év közben kirúgni Quinn-t. Ezt az évet valahogy ki kell húzni.

 6. 6

  GN

  Az a baj, hogy az egesz falcons a fejetol buzlik… sajnalom oket, mert vannak jo jatekosok es egyszeruen senkibol nincs kihozva semmi. A HC-t lekene cserelni es aztan egy uj falconst megepiteni. Nyilvan nem az osszes jatekos cserejevel de eleg komoly mozgasokat kene eszkozolni mind felsobb mind alsobb szinteken. Szethullott a csapat….ez mar lassan teny, borzaszto rossz merleggel. :/

 7. 7

  László

  Atlantában most káosz van, ezért kb senki sem hozza azt amit tud. Nem játékosokat kéne átadólistára tenni, hanem ki kéne rúgni a jelenlegi edzőt és majd az új edző eldönti ki kell neki és ki nem.

 8. 8

  reszelo.aladar

  Dan Quinn-t kellene átadólistára tenni. Ha nincs jelentkező, akkor meg kirúgni. Akár szezon közben néhány hét múlva. Akkor elsőként tudnának tárgyalni bárkivel. De Dimitroffnak is menni kell, úgy lenne igazán tiszta a képlet. Matt Ryan is öregszik, de a jelenlegi trendeket elnézve van még benne pár szezon. Van egy zseniális elkapójuk és itt véget is ér a történet.
  28-3-ról pedig be kell húzni egy meccset, legyen az preseason vagy Superbowl.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team