Connect with us

Hír

Az ötödik hét legjobb játékosai

Szerda délután van, jöhetnek a hét legjobbjai!

AFC

A hét támadója Deshaun Watson lett, 28/33, 426 yard, 5 TD, 0 INT statisztika lappal, tökéletes passer ratinggel zárta a Falcons elleni találkozót. Soha senki nem dobott még Watson előtt 400+ yardot maximum 5 sikertelen passzal. Ez a második ilyen címe a Texans irányítójának.

A hét védője címet Justin Houston kapta, aki bosszút állt volt csapatán. Egy sackje és két negatív yardos szerelése volt a Chiefs ellen, ebből az egyik a meccs megnyerését jelentette a negyedik negyedben. Ez a harmadik ilyen címe Houstonnak, de 2013 óta az első.

A speciális egységben Justin Tucker bizonyult a legjobbnak, aki a Ravens 26 pontjából 14-et szerzett, köztük az egyenlítő 48 yardos-, és a meccset megnyerő 46 yardos mezőnygóllal. Tucker már 10. alkalommal hódítja el ezt a címet.

NFC

A hét támadója a négy touchdownt szerző Aaron Jones lett, aki emellé 182 scrimmage yardot pakolt fel a táblára a Cowboys elleni győzelem alkalmával. A 4 futott TD-je egyébként holtversenyben franchise rekord, és soha senki nem szerzett még ennyit a Dallas ellen. A Packers futójának ez az első ilyen elismerése.

A hét védője címet Nick Bosa kapta, aki hivatalosan két sacket, 5 QB hitet, egy kierőszakolt- és egy összeszedett fumble-t jegyzett a Browns ellen. A 49ers újonc passzsiettetője nyilvánvalóan első ilyen címét zsebelte be.

A speciális egységben Dan Bailey bizonyult a legjobbnak, aki Tuckerhez hasonlóan 14 pontért volt felelős a Vikings 28-10-es, Giants elleni győzelme alkalmával. Mind a négy mezőnygólját bevágta, köztük egy 45- és egy 48 yardosat is. Ez a negyedik ilyen elismerése, 2015 óta az első.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!