Connect with us

Hír

Ben Watson újra a Patsben, vége Kyle Long és Will Dissly évének

A Patriots idén egyszer leigazolta, majd eltiltásából visszatérve múlt héten kivágta, most pedig újraigazolta a korábban visszavonult tight endet, Ben Watsont – számol be róla Field Yates.

A 38 éves játékosnak minden bizonnyal nem kell sok idő, hogy megtanulja a playbookot, hiszen a Patriotsszal töltötte az edzőtábort és az előszezont is. A Pats támadósora elég limitált volt a Giants ellen a sok sérülés miatt, többek közt Matt LaCosse (TE) és Jakob Johnson (FB) is kidőlt, részben az ő szerepüket is átveheti Watson.


A Seahawks elvesztette tight endjét, Will Disslyt, akinek minden bizonnyal elszakadt az Achillese – írja Ian Rapoport. Ugyan az MRI még hátravan, de szinte biztos, hogy vége a játékos szezonjának. Disslynek tavaly térdsérülés miatt kellett kihagynia szinte a teljes újonc évét, és idén is csak 23 elkapásig, 262 yardig és 4 TD-ig jutott, pedig amikor pályára tudott kerülni, kiválóan játszott.


A Bears is elvesztette egy fontos támadóját, a guard Kyle Long került IR-re a csapat pihenőhetének végeztével. Longnak csípőproblémája van, emiatt hagyott is ki meccset, de Londonban játszott a Raiders ellen. A játéka viszont nem volt a megszokott, így valószínűsíthető volt, hogy továbbra is hátráltatja a sérülése, ami most egyértelművé vált. Könnyen lehet, hogy ez az utolsó éve Chicagóban, hiszen jövőre $9,6 milliót foglalna a sapkából és mindössze $1,5 millió halott pénz benyelése mellett kivágható.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!