Connect with us

Hír

Ben Watson visszatért volna eltiltásából, de mégsem kell a Patriotsnak

A Patriots tavasszal visszacsábította visszavonulásából a hamarosan 39 éves Ben Watsont, akit aztán 4 meccsre elmeszelt a liga tiltott szerek használata miatt. Már az előző fordulóban játszhatott volna, a Patriotsnak pedig tegnap estig volt lehetősége aktiválni a tight endet az 53 fős keretbe. Ezt azonban a csapat nem tette meg, így Watson szabadügynökké vált – írja Mike Reiss.

A Pats 600 ezres aláírási bónuszt adott Watsonnak, de ezzel a lépéssel $2 milliót felszabadít a gárda a fizetési keretben. Ian Rapoport egyébként arról számol be, hogy Watson szeretné folytatni karrierjét. New Englandben így TE poszton csak Matt LaCosse és Ryan Izzo maradt, előbbi 72, utóbbi 20 támadósnapen volt a pályán a szezonban, és összesen hét elkapást, 138 yardot és egy TD-t jegyeznek ők ketten.

A Patriots tight end játéka jelenleg elég problémás, nem tudja a csapat a megszokott felállásokat alkalmazni és sokszor TE nélkül áll fel az offense, a Cardinals mögött a legtöbbet az egész ligában. Nagy váltás ez az eddigiekhez képest, Develin kiesésével pedig a két futós felállások is visszaszorulnak, amik szintén a Patriots előnyére váltak az utóbbi időben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!