Connect with us

Hír

BREAKING: A Giants megszerezte Leonard Williamst!

A Jets intenzíven árulta a védőfalember Leonard Williams, a nagy akaratnak pedig meg lett az eredménye, bár nem úgy, ahogy sokan gondolták. Egy PO-esélyes csapat helyett (Eagles, Cowboys) a Giants szerezte meg a játékost – ez az első alkalom, hogy a két New York-i csapat cserélt egymással. Érdekesség továbbá, hogy a 10. héten még játszik is egymással a két gárda.

 

 

Adam Schefter infói szerint a Gaints egy 2020-as 3. és 2021-es 5. körös picket ad Williamsért. Utóbbi viszont akár egy 4. körös is lehet, ha a csapat hosszabbít a védővel, cserébe pedig a Jets áll 4 millió dollárt Williams 6 millió dolláros fizetéséből.

 

Eléggé érthetetlen csere ez a Giants részéről. A csapat nincs harcban a rájátszásért, így nem sok értelme van magas pickekért megszerezni valakit, akinek jövőre 10+ milliós fizetést kell adni, arról nem is beszélve, hogy a védelemből egyedül a belső védőfallal nincsenek problémák (az idei első körös Dexter Lawrence, B.J. Hill és Dalvin Tomlinson is jól játszik). Ráadásul Williams  sokkal többe került, mint amennyiért tavaly elpasszolta a gárda Damon Harrisont, miközben futás ellen messze nem olyan jó, pass rush-ban pedig alig tesz valamivel többet hozzá a játékhoz.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!