Connect with us

Hír

BREAKING: Megsérült Patrick Mahomes!

A Denver Broncos elleni csütörtök esti rangadón megsérült Patrick Mahomes, a Kansas City Chiefs kezdő irányítója és a liga regnáló MVP-je. Mahomes egy negyedik kísérletes QB sneak során szenvedett sérülést saját csapattársa által, nagyon szerencsétlen eset volt, hiszen ezek a játékok az egyik legbiztonságosabbak a futballpályákon.

Mahomesnak a térdkalácsát ott helyben a pályán visszatették a helyére, majd az irányító elküldte a kiskocsit és segítséggel, de saját lábán hagyta el a játékteret, majd az oldalvonalnál már egyedül sétált be az öltözőbe. A röntgenteremből két perc után kijött, azonban egyből OUT státuszt kapott, Matt Moore állt be a helyére, aki egyébként gimis edző volt még a szezon előtt, úgy rángatta vissza visszavonulásából a Chiefs.

A twitter-orvosok első diagnózisa kificamodott térdkalács, de a pénteki MRI-re várni kell, hogy megtudjuk, sérültek-e szalagok. Az a valószínűbb a hozzáértők szerint, hogy ilyen nem történt, és Mahomes, illetve a Chiefs is relatíve pozitív volt a sérülés kapcsán.

Előbb-utóbb valószínűleg műtétre szorul, de el lehet ezt tolni a holtszezonba, és rögzítővel egy pár hét (2-4) után lehet játszani az esetek többségében. Matt Staffordnak volt 2009-ben hasonló esete, ő három hét után visszatért, majd később műtötték még. Ez a legjobb forgatókönyv Mahomes számára, de akár a teljes szezont is kihagyhatja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!