About the author

61 Comments

 1. 1

  Fetyke

  A mór megtette a kötelességét, a mór mehet!

 2. 2

  ducksfan

  Elway majd lecsap rá. Beleillik az eddigiekbe…

 3. 3

  Gergely Nagy

  Teddy bizonyította, hogy tud Franchise irányítóként is játszani. Sokat fejlődött Minesota óta.

 4. 4

  bjeela

  Nem is tudtam, hogy Teddy marokkói…

 5. 5

  Bélabá a csótány

  Is?

 6. 6

  Bélabá a csótány

  “Teddyt meg nem fogják eladni, ha van egy csöpp eszük.”
  Meg hát mit szólna hozzá a gazdája.

 7. 7

  Bélabá a csótány

  Ő a néger Emerson.
  Asszem.

 8. 8

  bjeela

  Az Emerson, Lake and Palmerből? Beszarás! Egy NFL QB, aki klasszikus billentyűs képzést kapott és orgonabuzi? Hihetetlen!

 9. 9

  bjeela

  Őőőőőő, izéééé, khm… szóval Teddy aranyos, kedves fiú, de rohadtul nem franchise QB. A győzelmei jelentős részét a védelmeknek, a speciális egységeknek, az O falnak és a futóknak köszönheti, de leginkább Paytonnak. Fogalmazzunk udvariasan úgy, hogy roppant hálás lehet a Saintsnek, hogy pár meccs után úgy tűnik, mintha ő franchise QB lenne, pedig nem az.

 10. 10

  Zoltán Debreczeni

  Nem. Ő csak magas Qb-t igazol. Mert csak. Elwaynél 6-5′ a beugró. Brees csak 6.

 11. 11

  bjeela

  5* Köszönöm szépen, ezért érdemes volt ma felkelni.

 12. 13

  bjeela

  Az nem léééétezik, az öreg csak dagadt fekete asszonykákat alkalmaz a konyhán. Itt valami félreértés lehet.

 13. 14

  Bélabá a csótány

  Multitalentum.
  Sőt,sokak szerint ő az új Tájger Woods,csak titkolja, mert nem szeretne a Trámppal golfozni.
  Mert tudjuk milyen emberekkel barátkozik a trámp….

 14. 15

  bjeela

  Teljesen megértem, bár én még nem barátkoztam Trámppal, csak a kínai rokonát ismerem, TrámpLí-t, aki egy felettébb tenyeres-talpas, csámpás asszonyság.

 15. 16

  Fetyke

  Aki a barlangjában brummog, az ne csodálkozzon, hogy nem tudhat mindenről…

 16. 17

  Fetyke

  Azért Teddy megtartása nem csak a szenteken múlik. Jövőre ismét FA lesz Teddy, és ha kap egy épkézláb ajánlatot (pl Titans), akkor nem nagyon tudja visszatartani a Saints.
  Igazából azt kell eldönteniük, hogy még pár évet megpróbálnak e kifacsarni Breesből, vagy pedig itt az idő a váltásra?

 17. 18

  Gergely Nagy

  Nem írtam hogy az csak hogy tud :) kevesen vannak akik egész szezonban annak néznek ki. A rendszer valóban sokat számít, de lássuk be fejlődött a srác. Egyedül meg senki nem tud SB-t nyerni. Szerintem pl a Dolphinsba egy top irányító is szenvedne. Bónusz kérdés jövőre kit fog igazolni a Bears qb-nak ?mert lesz egy csomó szabadügynök. pl: Fitz Mariota Winston Cam Newton? Dalton Bortles Keenum stb talán még Teddy is :D

 18. 19

  kitalaltnev

  Brees eleve türelmetlen volt, hisz’ már a sérülése utáni héten is ott “nyaldosta az ujját” a pálya szélén, ahogy szokta, de mostanra már féltékeny is az 5-0 miatt. Payton majd most csücsöríthet csak igazán, hogyan tartsa őt lenn a pihenőhétig. :)

 19. 20

  bjeela

  “…fejlődött a srác.” Ez így félrevezető. A pontos megfogalmazás, hogy jobb környezetbe került, ahol a környezet segítségének köszönhetően többnek látszik, mint korábban. Ez látszólag fejlődésnek hat, de nem az. Többet hoztak ki belőle, mint korábban, de egy ennél gyengébb környezetben Teddy vissza fog esni arra a nívóra, ahol korábban is volt.

  Ami a Bearst illeti nincs semmink, amit adhatnánk egy új QB-nek, csak vért, verítéket és könnyeket. Az általad felsorolt játékosok egyike sem lenne képes javítani a helyzetünkön, ahhoz egy valódi franchise QB lenne képes, de olyan nincs a piacon és ha lenne, akkor nem tudnánk mit ígérni neki. Ergo várnunk kell és tankolni, hogy felcserélhessünk két év múlva egy újabb Trubiskyért, mert ezektől más nem várható. Más kérdés, hogy addig a jelenlegi értékes játékosokat szétkapkodják és nálunk legfeljebb a resztli marad. Igazi idióták vannak a Bearsnél.

 20. 21

  Fetyke

  Erről Teddyt nehezen fogod meggyőzni. :) Ha kap egy pár éves ajánlatot valakitől mondjuk olyan évi 20 millióért, akkor sz.rik ő a gyűrűre. Mondjuk jól is teszi.

 21. 22

  Vicgeordie

  Mindenféleképpen

 22. 23

  Megawatt Szvetozár

  Nem is mór, hanem szerecsen :)

 23. 24

  Megawatt Szvetozár

  Szerintem most, hogy Teddy bizonyított, Breest kivágják a fenébe és csinálhattok vele egy jó szezont, mint annó a Broncos Manninggel :)

 24. 25

  Megawatt Szvetozár

  Lehet, hogy ez neked nincs meg? 1:15-nél
  https://www.youtube.com/watch?v=dIkCphc-0AU

 25. 26

  bjeela

  Lehet, hogy igazad van, de ha maradt benne kár csak egy cseppnyi abból a gyerekből, aki beleborzongott abba a tudatba, hogy egyszer neki is lesz az ujján egy olyan gyűrű, akkor leszarja, hogy keres évi 20 millát, ha évi 6 milláért van gyűrűje, ami után még simán elmehet 20 milláért akárhová. De persze ez is csak egy lehetőség a millió közül.

 26. 27

  Kopi3.14

  És ki a Lake, de legfőképp a Palmer?

 27. 28

  Kopi3.14

  A vöröske kérdezi, hol írja alá?

 28. 29

  bjeela

  Az öreg nem ebben jó. Ő inkább pragmatikus, következetes, fegyelmezett és logikus. És egy rohadt gazember, aki mindig kegyetlenül jól elrejti a titkait, amiből rengeteg van és mindig jól időzítve veszi elő. Nem mellesleg megint összerakott egy kibaszottul korszakos csapatot. Elnéznék egy BB vs Payton döntőt, de közben meg nagyon szeretném végre látni a vén rozmárt is HC-s gyűrűvel az ujján, és akkor még ott van két korszaos zseni, ARod és Wilson, akik szintén megérdemelnének még legalább egy esélyt a gyűrűre… szóval nem tudom, melyik ujjamat húzzam.

 29. 30

  bjeela

  Bazzeg Szvetozár, a Mindenható szójjon belőled!

 30. 31

  bjeela

  Mámint mellik vöröske?

 31. 32

  Fetyke

  És Cousinst se hagy ki a felsorolásból! :D A vikingeknek is jár az arany, na meg a gyémántért is odavannak!

 32. 33

  Fetyke

  Mondjuk ez az év idén van. Mint mondtam jövőre nem hiszem, hogy mindkét irányítót meg tudná tartani a Saints, mert mindkettőnek új szerződés kell, és nincs annyi cap hit, hogy mindketten beleférjenek.

 33. 34

  bjeela

  Rohadtul nem kellene siettetni ezt a visszatérést. A Cardinalst leverik nélküle is, és akkor még szép fokozatosan bejárathatja a kezét. Teddyt meg nem fogják eladni, ha van egy csöpp eszük.

 34. 35

  bjeela

  Jesszusom, le vagyok maradva: melyik ültetvényes a gazdája?

 35. 36

  bjeela

  Én kedvellek Fetyke, de kezded kissé túlfeszíteni a húrt. Nem elég, hogy szénné égtünk és semmivé lettünk, miközben ti meg szárnyaltok, holott a védelmetek pocsék? Akárhogy nézem egyre nehezebben viselem, hogy a csoportban egyre lejjebb csúszunk és ezért kezdek kibaszottul irigy lenni. Ha már lehet választani, akkor szeretnék egy Bearses gyűrűt, de ez illúzió. Ahogy sajnos a Vikings gyűrű is jelenleg álom. Talán, ha Cousins végre nem csak könnyű ellenfelek ellen teljesítene jól… :DDD

 36. 37

  Kopi3.14

  Amelyik nem szereti Lucky Luke-ot.

 37. 38

  Kopi3.14

  Ez szereti.

 38. 39

  bjeela

  Ő szereti, ő nagyon szereti…

  https://www.youtube.com/watch?v=NzQck2zkNII

 39. 40

  bjeela

  Teddy csak cserének jó, vezérnek egy SB contender csapatnál nem. És ezt Payton is tudja. Talán meggyőzik Teddyt, hogy maradjon, mert akkor lesz gyűrűje, de ha idén ezt megszerzi a Saints, akkor tök mindegy, micsinál Teddy. ;) Payton amúgy ezzel a csapattal – és persze a zseniével – egy Mariotából, egy Winstonból is zseniális QB-t csinálna.
  Ami meg Breest illeti, szerintem a fickó annyira fel van hergelve, hogy ő legyen a történelem legtöbb yardot és TD-t szerző QB-je, hogy szó nem lehet róla, hogy abbahagyja addig, amíg TB12 játszik. ;)

 40. 41

  bjeela

  Ezt tökéletesen látod, de szerintem felesleges kaparnia Breesnek, mert Payton pontosan tudja, hogy Brees és Teddy között nagyjából egy világegyetemnyi különbség van Brees javára. Brees vezér, Teddy sosem lesz az. Brees kivételes, Teddy sosem lesz az. Brees ennyi idősen és ennyi siker után is ezerszer motiváltabb, mint Teddy a legfelhergeltebb pillanatában. Minden tekintetben Brees felé hajlik a mérleg nyelve. Talán egyedül az kérdéses, hogyan tudja Payton fenntartani ezt a felhergelt állapotot, ami a teljes csapatot jellemzi Brees hiánya óta. Mert az egyértelmű, hogy a csapat kapar, mint malac a jégen, hogy ne érje veszteség Breest és a csapatot a vezér hiánya miatt. Viszont lehet, hogy eljön egy kisebb kiengedés, hogy “huhh, na most már itt van a főnök, majd ő megoldja”. Ha ezt képes kiverni a fejekből és további motivációt préselni beléjük, akkor az isten sem állítja meg a Saintst, hogy SB-ba jusson.

 41. 42

  Krisztian Fekete

  Isten? Én inkább Rodgersre, és a Green Bay defence-ére bíznám a feladatot.

 42. 43

  GN 💪⚜️

  Szerintem meg pihenjen nyugodtan… raer a bye week utan is jatszani… szerencsere eddig is jol ment a Saintsnek. Es akarki akarmit mond, ez a Teddy gyerek jol vitte a csapatot es nem csak a csapat tette ot alkalmassa a feladatra hanem o is segitette a sracokat. Nem egyszemelyes jatek, Teddy is benne volt rendesen. ;) ha nem is egy top QB es lehet nem is lesz soha, de bebizonyitotta ha kell, akkor lehet ra szamitani. ;) es ennel tobb nem kell, ahhoz, hogy meggyozzon! Breest varjuk vissza, de addig is no para! ;) Who Dat! 💪🏈⚜️

 43. 44

  Gergely Nagy

  “Teddy vissza fog esni arra a nívóra, ahol korábban is volt”

  IR-re? xd

 44. 45

  Krisztian Fekete

  Szerintem Nagy őt is elrontaná! :D

 45. 46

  kitalaltnev

  Az igazság az, h. te látod és jellemzed tökéletesen a helyzetet. :) Én pusztán véletlenül pont találót próbáltam írni, éberkómában töltve a még rém távolinak tűnő holnap kora hajnali közvetítésig az időt.
  A felettébb mély lelki és sporpszichológusi analízisodra és egyben megoldásodra azt gondolom, hogy ha valaki képes rá, h. megadja ezt a lelki fröccsöt és fenn tudja tartani a motivációt idén a játékosaiban (az NFC-ben), akkor az igen jó eséllyel a vudu HC Payton.
  Ha az AFC-ben kellene ilyen nagyurat kijelölni, akkor az nagyon remélem, h. újfent az öreg lesz. :)

 46. 47

  bjeela

  Most mé kee neked elrontanod az álmodozásomat?

 47. 48

  bjeela

  Meg ne bántódj, de attól tartok, hogy ahhoz most a Packs kevés lesz.

 48. 49

  bjeela

  ebben viszont lehet valami… ;)

 49. 50

  bjeela

  Húúú, abban télleg jó volt! ;)

 50. 51

  Krisztian Fekete

  Én fogorvosnál vagyok. Neked miért legyen jó? :D

 51. 52

  Krisztian Fekete

  Dehogy! Ez az az év, amikor egyáltalán nem félek a jóslataidtól! :)

 52. 53

  bjeela

  Hát ez tényleg nem volt meg. :D Jó, Lipcsei Peti sosem volt egyetemi oktató a kommunikációs karon, de ez zseniális. :D Így már mindenféleképpen világos. Asszem…

 53. 54

  bjeela

  Szvsz Brees ezúttal beéri majd kevesebbel is, hogy legyen még egy gyűrűje. Annyira látszik, hogy a rekordok mellett ez motiválja, hogy már fáj nézni. :D Ha már leverte PManninget, akkor neki is kell két gyűrű, bármi áron. Piszok hiú egy pali… :D
  És szvsz Teddy nem fog kezdő szerződést kapni.

 54. 56

  Gergely Nagy

  Amit Isten nem tud megállítani……. majd a bírók megállítják xD

 55. 57

  bjeela

  Dehát mér nem szósz? Örömmel segítünk: elmegy hozzád házhoz Mack és egy mozdulattal elmulasztja az összes fájdalmadat.

 56. 58

  bjeela

  Nagy a szád, mert ARod magára talált, de ne feledd, még eccer találkozik Mackékkel és majd akkor leverjük az üdvözült mosolyt a képetekről!

 57. 59

  Krisztian Fekete

  Ahogy mondtam, idén nem félek a jóslataidtól. :D

 58. 61

  reszelo.aladar

  Jó kérdés, hogy egy ilyenre rá lehet-e sérülni, mert talán a sérülés önmaga is elég ritka. Láttunk már kezet sisakon koppani, fájt is utána, de ritka az ilyen sérülés.
  Van értelme visszatérni, mert a csapat esélyes, ideális bemelegítés lenne, rozsdakaparásra kiváló. Másfelől meg ott a bye week, hogy minden rendben legyen tutira. Annyi viszont biztos, hogy a csapatnak nélküle is nagyon megy, Teddy pedig ha tud fejlődni, akár hosszútávon is örökölheti a csapatot. Úgy tűnik az a harmadik kör eléggé megérte…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team