Connect with us

Hír

Brees, Foles és még Mahomes is edzésbe állt

Három irányító is edzésbe állt tegnap, akit a szezon során elvesztettünk sérülés miatt.

Drew Brees elmondta, hogy az a terv, hogy már most vasárnap pályára lép a Cardinals ellen, azonban meglátja, hogy fog menni az edzés. Szerdán limitáltan edzett a 40 éves irányító, a vasárnapi helyzetéről viszont egyelőre nem sokat tudni, Sean Payton mester azt mondta, hogy csak a meccs előtt fog dönteni Brees sorsáról. A Saints Bridgewaterrel veretlen tudott maradni, a Cardinals sem tűnik legyőzhetetlen ellenfélnek, ráadásul utána bye weekre megy a csapat, így lehet érdemes lenne várni még Brees visszatérésével, amennyiben nem egyértelműen 100%-os az állapota.

Nick Foles az első idei mérkőzésen, mindössze 10 play után eltörte a kulcscsontját, a visszatérése azonban közeleg, ugyanis tegnap limitáltan már edzésbe állt. Az irányítót IR-re tette a csapat, így legközelebb csak a 11. héten léphet majd pályára, de jó jel, hogy elkezdhette az edzéseket. Az persze nagy kérdés, hogy mi lesz akkor, ha visszatér, azaz lecseréli-e a Jaguars Gardner Minshewt.

A legnagyobb csoda pedig az, hogy Patrick Mahomes tegnap limitált edzésmunkát végzett, mindössze hat nappal azután, hogy kificamodott a térdkalácsa. A Chiefs még csak nem is adott neki out státuszt a Packers elleni vasárnap esti rangadóra, de azért jó eséllyel ezt ki kell hagynia a regnáló MVP-nek. Az eredeti információk alapján legalább három hét kihagyás vár Mahomesra, de ezek alapján akár korábban is visszatérhet. Jó hír a Chiefsnek, hogy Sammy Watkins és Eric Fisher is visszatért az edzésekre, előbbi teljes, utóbbi limitált szerepben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!