Connect with us

Hír

Carroll: Ez volt Wilson karrierjének egyik legjobb meccse

Russell Wilson óriási show-t varázsolt számunkra az ötödik forduló nyitányaként a Rams elleni TNF alkalmával, a teljesítménye pedig nyilvánvalóan nem kerülte el főedzője, Pete Carroll figyelmét.

Azt hiszem ez volt Russell valaha volt egyik legjobb meccse, amit láttam. Lenyűgöző volt, és nem is emlékszem még egy olyan alkalomra, amikor ennyire formában volt. Nem emlékszem minden nagy játékra, mert olyan sok volt belőlük. Rengeteg óriási játéka volt

– mondta Carroll a meccs után.

Wilson 4 TD-vel és egy kiváló 151,8-as passer ratinggel zárta a napot, a végén bő két perccel a lefújás előtt negyedik és goal szituációban passzolt hatpontost Carsonnak, miután meghosszabbította a játékot és a zsebből kimozogva megtalálta futóját a célterületen. Ez persze csak egy lenyűgöző játék volt, ezen felül Will Disslynek és DK Metalfnek is dobott hihetetlen hosszú passzokat, hogy a Tyler Lockettnek dobott lehetetlen TD-passzát ne is említsük.

Wilson MVP-formában játszik idén, a szezon első öt meccsén van 1409 passzolt yardja, 12 TD-je és 0 interceptionje. A passzpontossága 73,1%, a passer ratingje pedig 126,3.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!