About the author

10 Comments

 1. 1

  Debreceni József

  Azért a csaj rendes faceplant-et nyomott, dzsízász krájszt!? 😂

 2. 2

  acsdav2

  1. Szuper ez a cikksorozat!
  2. Ki, hogy látja a PO esélyeket? Ha Tua sérülése miatt a Bama bukja az LSU elleni meccset vajon bukja a rájátszást is?

 3. 3

  ahanem

  Ki lesz a kezdő most a Tide-nál? Ha a kistesó akkor lehet még az LSU ellen is van esély, meg nem tudom hogy kb csak futójátékkal mennyi az esélyük. Megvárnám azért a LSU-Auburnt, meg hogy végülis hogyan halab a rehabbal Tua, mint látjuk Mahomes meg Brees is hamarabb kezdett el edzeni, mint azt várták, a gyerekeknél meg gyorsabb a regeneráció. Ha most kikap pl a tOSU vagy a Clemson valamikor az év folyamán, akkor még lehet 1 vereséggel is playoff, főleg ha az a vereség a legjobb csapat ellen jött, míg mások alacsonyabban rangsoroltaktól kaptak ki.

 4. 4

  acsdav2

  1.Tudtommal nem a kistesó. Saban egész felkapta a vizet amikor arról kérdezték, hogy kipróbálja-e a Tauliat ha úgy áll a meccs az Arkansas ellen. Szerintem még nem érzi késznek a feladatra.
  2. Clemsonnak nem néz ki vereség a hátralévő meccseken. Ahogy az Oklahomanak sem. Az Ohio Statenek vannak húzósabb meccsei, de szerintem most ők a legkompletebb csapat így tőlük nem várok vereséget. Remélem azért egy vereséggel is bejutattják az Alabamát, ha Tua arra visszatér.

 5. 5

  ahanem

  Azt olvastam most, hogy megműtötték a bokáját, ami arra utal, hogy nagyobb a baj, viszont gyors felépülést várnak. Az Arkansas elleni meccset valszeg bármely irányítóval simán hozzák, utána meg bye van, szóval van 3 hete, ami elég is lehet akár. Mac Jones lesz a kezdő.

  tOSU simán kikaphat most a borzoktól, mint ahogy azt ők megtették múlt héten teljesen váratlanul.
  Clemson megteheti ugyanazt a Gamecocks ellen, mint az UGA, az OU meg elhasalhat az OKST ellen ha szeretne, de csak a rivalizálás miatt.

  Nyilván csekély esély van mindegyikre, de ez az NCAAF, bármi megtörténhet.
  Még az is, hogy a Bama kikap az LSU-tól de az összes többi meccset könnyedén hozza és #2 lesz.

 6. 6

  Kopi3.14

  Most akkor ezért tankol a Miami, meg suck for Tua?

 7. 7

  acsdav2

  Én örülnék a legjobban, ha a Clemson kikapna a Gamecockstól, de sajnos nem fognak. Hiába a gyenge játék címvédőként és veretlenként szerintem sajnos nem esnek ki a PO-ból. Az OU és az OSU szerintem már nem kap ki, még ha utóbbinak van pár necces meccse. Én a Bama/LSU duót megnézném a PO-ba is. nem csak 3 hét múlva. :)

 8. 8

  ahanem

  Hát hogyismondjam… Ezt én sem láttam jönni

  Ettől függetlenül a birkagyerek játékát élmény nézni

 9. 9

  acsdav2

  Sokkban vagyok a tegnapi OU meccs óta……

 10. Pingback: College football – A 9. hét | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team