About the author

7 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Ha azt nézem, hogy a Bills védelem Bradyt, hogy megfogta, akkor az elsőre még gyengének tűnő teljesítmény nem is olyan rossz. Darnolddal szerintem a Jets fel tud lépni a középmezőnybe.

 2. 2

  Botond Kiri Gáspár

  Remélem a cowboys ellen kezdik 🤷 #flyeaglesfly

 3. 3

  Szilárd Süveges

  Ne remenykedj. Gaze is “játszani” fog. :)

 4. 4

  Megawatt Szvetozár

  OFF:
  A szerkesztőknek: egy csomó cikket nagyon nehéz megtalálni az oldalon (főleg, ha nem a megjelenés napján keresi az ember) mert sem a főoldalon, sem a kategóriákban nem jelennek meg. Csak ma jutottam a heti összefoglalókhoz, egyet sikerült csak megtalálnom, a másik kettő sem az összefoglalók, sem a hírek között nem volt, sem a kezdőoldalon nem lehetett elérni. Végül úgy találtam meg, hogy valamelyik cikk alján elkezdtem lapozni (previous/next) és így sikerült (és mellesleg így találtam meg teljesen véletlenül a futókról szóló cikket is). Én csinálok valamit rosszul? Régebben a jobb oldalon volt lehetőség havi/heti bontásban listázni a cikkeket, de az valahogy megszűnt.

 5. 5

  katonadani

  összefoglaló my bad, mert nem kategorizáltam vissza a helyére (most megtörtént), de egyébként minden cikknek meg kell jelennie a saját kategóriájában.

 6. 6

  Zoltán Debreczeni

  Úúú Offense Guru! :). :). :)

 7. 7

  Szilárd Süveges

  ja es milyen jo igazolas mert majd segit Darnoldnak iranyitova valni. De lehet hogy ezen esetekben inkabb OCnek meg QB coachnak kene lennie, nem? :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team