About the author

20 Comments

 1. 1

  Gáspár Bollók

  úgy legyen…

 2. 2

  CaptainBukova

  Nem gondoltam volna a szezon előtt, hogy a Lions lesz az a csoportból, akitől legjobban tartani fogok. Nagyon jónak néz ki a coaching. Ráadásul volt egy plusz hetük készülni.

 3. 3

  Blackdevils

  Azért a dallas ellen Aarod bebizonyitotta,hogy háttérbe tud maradni és nem erőlteti a passzokat ha a furások működnek éppen.

 4. 4

  Krisztian Fekete

  Fú, de fáradt leszek holnap – megint.

 5. 5

  Fetyke

  Szerintem aludj nyugodtan. Unalmas mérkőzés lesz.

 6. 6

  Krisztian Fekete

  Gondolod, hogy a vikingek meccsét megnézem, a sajátunkat meg kihagyom? :D alig várom már az újabb Hail Maryt!

 7. 7

  Fetyke

  A miénket tegnap élmény volt nézni! :D
  Én is fölkelek, és olyan jó lesz végre nyugodtan nézni egy csoportrangadót (már amennyire persze nyugodtak lehet egy ilyenen az ember). Ma éjjel akármi legyen a végeredmény, mi így is úgy is nyerünk. :)

 8. 8

  Gáspár Bollók

  Hanyagoljuk azt a Hail Mary dolgot, mert nincs aki leszedje. 24 pont előny a félidőre, és akkor az a végéig talán elég lesz.

 9. 9

  Krisztian Fekete

  Még az sem biztos, mennyit nyertek, csak nem lehet előre tudni. Mert nyilván nektek sem mindegy, hogy a ma éjjeli csapatok mennyire lesznek győzelemre kényszerítve decemberben, mikor találkoztok velük. :) Én azt remélem, hogy pl az alapszakasz utolsó előtti fordulójára már biztos rájátszás résztvevők lehetünk, és azokat, akik egészségügyileg kérdéses státuszban lehetnek, akár még pihentethetjük ellenetek. Ha innen nézzük, talán nektek sem mindegy a ma éjjeli eredmény.

 10. 10

  Krisztian Fekete

  Majd Graham. :D De a Te forgatókönyved jobban tetszik. :) Viszont a Hail Mary legendás lett. (Istenem, de rossz meccsünk volt az…)

 11. 11

  Fetyke

  Pedig a 16. heti mérkőzés fő műsoridős lesz! :D
  Én nem akarok nagyot nyerni, kicsivel is beérem egyelőre. :) Ezért ma este alapból nektek szurkolok, mert akkor mi megragadhatunk a csoport második helyén, ráadásul kisebb válságba lökhetitek a Lions-t, amiből mi talán profitálhatunk vasárnap. Márpedig én egy nagy (a legnagyobb) edző mottóját követve mindig csak a következő meccsre készülök. Azt kell megnyerni Detroitban, aztán meglátjuk a többit!
  De azt szeretném, hogy a szezon második felére 2 csapatosra szűküljön végre a csoport (nem a Bears nincs benne kedves Bjeela a kettőben :D ), ehhez pedig az kell, hogy a Lions kicsit elveszítse a fonalat.

 12. 12

  Gáspár Bollók

  Egy dec.29-i Hail Mary (csoportelsőként), jöhet :)

 13. 13

  Fetyke

  Nem inkább ki kellene jönni a támadósornak a második félidőre is végre? :)
  Stafford nagy fordító…

 14. 14

  Krisztian Fekete

  Igen, ez nekem is megfelel. És igen, én is csak a következő meccsre koncentrálok. De azért nagyon bízom benne, hogy januárban is tévé előtt leszek – a saját csapatom miatt.

  Viszont az is benne van, hogy a szezon végéig sem szűkül a csoportunk két csapatosra, akkor meg minden csoportmeccset hozni kell, mert duplán számít. Eddig sikerült, remélem, holnap reggel is erről beszélgethetünk.

 15. 15

  Zoltán Debreczeni

  Az nagy baj, ha a Löwen ellen HM kell. Akkor Patricia tényleg nagy király. Felőlem jöhet a dolog.

 16. 16

  Krisztian Fekete

  Azért az eddigi mérlege nem rossz, és a KC is megszenvedett velük!

 17. 17

  Debreceni József

  Kellene 21 pont Kerryon Johnsontól fantasyben, remélem meglesz (just kidding).

 18. 18

  bjeela

  Na, pont ezért leszünk benne a kettőben, mert a jelenlegi bénázások és a kilátástalan támadóteljesítmény ezt a képletet vetíti előre. ;)

 19. 19

  bjeela

  Na, pont ezért leszünk benne a kettőben, mert a jelenlegi bénázások és a kilátástalan támadóteljesítmény ezt a képletet vetíti előre. ;)

 20. 20

  Noel

  Azért Jaire Alexandert nem mondanám még annyira elitnek, Amari Cooper félig sérülten felmosta vele a pályát. Persze fiatal még de azért nem egy Harris vagy Peterson szint

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team