About the author

9 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Traubit tessék békén hagyni! Jó helyen van ő ott a medvéknél! :D

 2. 2

  Fetyke

  2.) Pont akartam is írni, hogy volt valaha egy Brett Favre nevű egyén, aki egy évek óta csak pofozógépnek tekintett, szenvedő és mindenki által lesajnált franchise-ban kapott egy lehetőséget a sorstól, és hát nem lehet rá panasz azt hiszem…

 3. 3

  Nandito

  1. Más felületen, de ő olyan korrekt, hogy itt, egy saját íráson keresztül üzenget.
  Nem sokan vagyunk, de azért akadnak itthon is Titans szurkolók. Amúgy érdekes módon az FK-n elég sok tévedés van a csapatunk kárára, de ez biztosan véletlen. (Plusz valamiért szinte csak negatív írások jelennek meg rólunk, pedig azért akad egy-két pozitívum is, de sajnos azok valamiért nem jutnak el a szerkesztőkhöz…) Legutóbb, Mariota elküldésekor szóvá is tettem egyet, azt nem bírtam Ki. Nyomát megtalálod annak az írásnak a hozzászólásai között.

 4. 4

  acsdav2

  1.Renningan! Hol vádoltak téged Titans szurkolók? :D Én még nem találkoztam eggyel se itt az FK-n :)
  2. Chester! Az életben nem akkor érdemel valaki jobb körülményeket, ha valamit tesz is érte, hogy kikerüljön a rossz körülményekből? Én Rosentől semmi olyat nem láttam egyelőre, ami azt mutatná, hogy ő bármennyire is kiemelkedne abból a bűnrossz Dolphinsból.

 5. 5

  chester

  Rosen egy zsebiranyito, ha nincs zsebe, nem tud jatszani. Se a Cardsban, se a Dolphinsban nem volt elotte olyan tamadofal ami ezt lehetove tenne, igy nehez. Plusz Miamiban egy kozepszeru futo a legjobb elkapo a rosteren, ez sok mindent elmond. Elfogult vagyok vele kapcsolatban ezt sose tagadtam, de a megfelelo kornyezetben sztem tudna teljesiteni

 6. 6

  acsdav2

  Zsebirányítónak se jó. Nézd meg az interceptionjeit tavalyról. Én elhiszem, hogy nem jó a csapat körülötte, de Fitzpatricknek ugyanazok a lapok vannak osztva és még se tud nála jobb lenni.

 7. 7

  chester

  Amikor fitzpatrickot leultettek ugyanolyan pluszt hozott rosen mint amit a redskins ellen amikor rosent ultettek le, ebbol meg en nem indupnek ki. Tiszta kepessegeket nezek, abban meg pazar a fiu, csak ezt a kornyezetet keves csapat tudna neki biztositani

 8. 8

  renningan

  Ha üzengetni akartam volna neked, akkor a másik felületen írok egy üzenetet..

  Az egésznek egy volt a lényege – pont azt, amire most ebben a hsz-ben is ráerősítettél –, hogy bármennyire is kényelmes összeesküvés-elméleteket kreálni, nincsenek. Mert bármennyire is “érdekes” és “biztosan véletlen”, senki nem utálja a Titanst és amikor megbeszéljük, hogy mit írjunk meg, akkor nem mennek kukába azonnal a “pozitív” titanses hírek.

  Trubiskyről/Folesról/LJ-ről, Bill OBrienről sem azért írunk/írtunk negatívat, mert utáljuk. Amikor C-t adtam a Ramsey-trade-re, nem azért tettem, mert utálom. Vagy amikor pozitívat írunk Russell Wilsonról vagy Patrick Mahomesról vagy a Saintstől vagy bárkiről/bármiről, nem azért tesszük, mert szektát alapítottunk az imádatukra.

  Nem különösebben érdekel Mariota vagy a Titans, ha egyik-másik fantasy csapatomat nézem, akkor még kifejezetten szomorú is vagyok miatta (Henry mindenütt nálam van pl), de a Chiefsszel kapcsolatban is így érzek. Ennél komolyabb érzelmi kötődésem nincs és majd ha Tannehill MVP formában fog játszani a Titans pedig hasít, akkor azt ennek megfelelően fogom megírni. Bár akkor nyilván az lesz a magyarázat, hogy utálom őket, csak túlkompenzálok :(

 9. 9

  acsdav2

  1.Hát azért ez kicsit erős. Rosennel a kezdőben annyival tűnt jobbnak a csapat, hogy nem volt vállalhatatlan a vereség. Fitzpatrick pedig biztosnak tűnő vereséget mentett döntetlenre, ami az ő részét illeti. De, ha még el is fogadjuk, hogy ez a kettő egyenértékű, akkor is az a baj, hogy nem tűnik egyértelműen jobbnak egy Fitzpatricknél.
  2. Én csak azt tudom továbbra is mondani, hogy nézd meg az interceptionjeit tavalyról. Tiszta zsebben se passzol jól.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team