About the author

8 Comments

 1. 1

  katonadani

  “Dani a Bills-t tippelte, ezt nem tudom hová tenni.” – Szarok vagyunk, mind offense, mind denfense oldalon, úgy nehéz :D plusz zsinórban harmadik idegenbeli meccs, az sem segít.
  de az élet-halál faktor esetleg segíthet, nem lepne meg egy győzelem sem, de kvázi bárkitől ki tudunk kapni idén.

 2. 2

  Fetyke

  Cousins és Prescott eléggé megtörték a csapatodba vetett bizalmadat! :)

 3. 3

  csak ezt ne

  Wentz nem igaz vezér, vagy csak ritkán az, ez az egy hibádzik, akár egy SB runhoz is az O részéről. Egyebekben ez a mindig rosszul kezdetek, ez már idegesítő szinten van. Nem igaz, hogy nem tudnak sem védő, sem támadó oldalon keményen rápörögni egy meccsre. Azért a Packers ellen idegenben nem sokan húzzák be idén, abból lehetne meríteni. A Bills esetében ez a rekordot azért inkább a sorsolás adja, persze nem lehet félvállról venni őket, de verhető ez a csapat. A Philly ha akar valamit idén itt bizonyíthat.

 4. 4

  Tizenkettes

  Úgy összességében egyik meccs sem nyűgöz le olyan nagyon. A NE-CLE jó lehet, ha kijön a tehetség a Brownsból. A GB-KC meccs sajnos Mahomes sérülése miatt “tönkrement”, a SEA-ATL pedig jelenleg nem egyenlő erők küzdelme (a szezon előtt nem ezt vártam a Falconstól). A DEN-IND meccs is tenyérdörzsölős volt a szezon előtt, most viszont… A Chargers-Bearst előzetesen szintén rangadónak gondoltam, de mindkét csapat – főleg a LAC – gyengébben szerepel. A Raiders-Texans nagyon fontos meccs lehet viszont a PO szempontjából. A 12., a 14. és a 16. hét néz ki nagyon jónak, akkor viszont lehet tobzódni a jó meccsekben.

 5. 5

  ThySoul

  Podcastben mondtátok, hogy Allen azért hulladék hosszú passzoknál mert karból dobja csak, nem áll bele. Ezen lehet fejleszteni (bele verni) hogy szokjon le róla? Idén egyszer nem találta tudta odadobni az emberhez ha üresen volt a pálya végében, mindig túldobja 10 yarddal kb

 6. 6

  Bélabá a csótány

  Meddig lehet játékost felhozni rosterre a meccs elött?

 7. 7

  csak ezt ne

  Dani a Bills-t tippelte, ezt nem tudom hová tenni. Az idény elején ez országos kettes lett volna. Nálam még mindig az Eagles az esélyesebb. Jó a Bills védelme, igen jó, de ennyi. Múlt héten a Miami ellen már elég konkrétan megmutatkoztak a Bills határai, és Pedersonéknak ráadásul ez kb élet-halál meccs, míg a Bills esélyei azért nem omlanának össze egy zakótól, a reális WC esély bőven megmaradna. Jó meccset várok, kb 10-szer jobban érdekel, mint a Seahawks-Atlanta.

  A Chargers-Chicago a másik kiélezett meccs, mindkettőnek nagyon fontos lenne nyerni, kíváncsi vagyok mi lesz, erre tippem sincs igazán, hogy ki nyeri.

  Tampa – Titans a harmadik, itt szerintem a Titans behúzhatja a meccset és így nagyon érdekes maradna a csoportjuk is.

  A Packers meccsért kár, de teljesen megértem, hogy nem kockáztatnak, így viszont nagyon meglepő lenne, ha legyűrnék a Packerst.

  A Pats meccsén kíváncsi leszek, mennyire lesz agresszív támadásban a Browns, ami esélyük van, az akkor van, ha nagyon agresszívek lesznek, és folyamatosan hosszú passzokat engednek el – ezzel esetleg meglepetést okozhatnának az első félidőben legalább, ha sikeresen csinálják. Szerintem éppen ezért, ellenük sokkal kevésbé fogunk olyan durván rohamozni, mint a Jets ellen, ez elég öngyilkos taktika is lenne, inkább csapdázni fogjuk a passzjátékot ezúttal. Egy-két int abból is összejöhet. Remélem a sokak által szapult O, ismét 30 pont fölött zárva magabiztosan hozza ezt a meccset.

 8. 8

  Leonidasz007

  Lehet ezen fejleszteni (nem biztos hogy olyan szintre akik már az egyetemről is kiforrottabb techikaval jonnek) de erre rá kelleme allnia.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team