Connect with us

Hír

Gronk nyitott a visszatérésre, be sem adta a visszavonulós papírjait

Rob Gronkowski tegnap bemutatkozott a FOX elemzőjeként a Giants-Patriots felvezetőműsorában, ahol nyilván nem maradhatott el az a kérdés, hogy mi újság a nyudíjban, visszatér-e valamikor a pályára a kiváló tight end.

Nagyon jól kell ahhoz érezzem magam, hogy visszatérjek, de mindig nyitva lesz a lehetőség a fejemben. Imádom a focit, imádok játszani, imádok a foci körül lenni. Még nézni is imádom… Szóval mindig nyitva lesz az ajtó.

Ezen kívül Robert Kraft tulajdonos is megszólalt még korábban a nap folyamán, és nagyon érdekes tényt hozott napvilágra.

Mind imádjuk Gronkot, és szerintem a legfőbb tény az, hogy még nem adta be a visszavonulós papírjait. Úgyhogy mindig imádkozhatunk és reménykedhetünk.

A Patriots minden bizonnyal tárt karokkal fogadná Gronkot, hiszen a Ryan Izzo – Matt LaCosse duó nem váltja meg a világot. Gronkowski márciusban jelentette be visszavonulását, azóta leadott már nagyjából 10 kilót, de nincs kétségünk afelől, hogy ha vissza akar térni, akkor top formában tudná ezt megtenni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!