Connect with us

Hír

Harvin: Nem volt olyan meccs az életemben, ahol ne lettem volna betépve

Percy Harvin, a korábbi Vikings- és Seahawks-elkapó nyíltan beszélt a Bleacher Report “El nem mondott történetek” sorozatában bizonyos dolgokról. Ebből az egyik az, hogy nem volt egyetlen meccs sem a karrierje során, ahol ne lett volna betépve.

Nincs olyan meccs… nincs egyetlen meccs sem, ahol pályára léptem, és ne lettem volna betépve.

Harvin azért szívott marihuánát, mert szorongási zavara volt, illetve migrénjei is, ez pedig segített enyhíteni a tüneteket, hogy élvezni tudja a játékot.

A szélvészgyors elkapó egyébként a fenti videóban beszélt arról a hírhedt esetről is, amikor a Denver Broncos elleni Super Bowl hetében bemosott egy nagyot csapattársának, Golden Tate-nek. Az akkori pletykák teljesen igazak, most pedig pár részletet is megtudtunk a sztoriról. Harvin arra akadt ki, hogy Tate azt nyilatkozta a médiának, hogy nem számít, hogy visszatér-e a döntőre Harvin vagy sem, idáig is nélküle jutottak el. Erre Harvin bedühödött, és az öltözőben, a csapatfotózás napján behúzott egyet elkapótársának, aki végül a szemetesben kötött ki.

Marshawn Lynch volt egyébként a “békéltető” az eset kapcsán, az ő hatására békültek ki a felek végül, konkrétan a Super Bowl napján.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!