About the author

10 Comments

 1. 1

  Zsolt75

  Ha JoJo szándékosan akart volna fejelni, akkor nem a halántékát kínálja fel. Ennyi eséllyel ő is kiszállhatott volna a meccsből. Jól döntött az NFL.

 2. 2

  Zoltán Debreczeni

  Agree. Élőben eléggé hentes munkának tűnt. Innen nézve eggyel jobb. Azért Bill biztos nem dicsérte meg.

 3. 3

  Vicgeordie

  “Jon did what we’ve coached him to do. If that’s a foul we’ll have to coach him differently” – BB

 4. 4

  Tamer Link

  Aki sisakkal ment neki az ellenfelének, az éppen a rosszul járt Allen volt. Ő ment előre -Jo Jo állt- és ő hajtotta előre a sisakját és ment bele az előtte álló(!!) védőbe. Szerintem sárgát kellett volna dobni ellene!

 5. 5

  Tizenkettes

  Itt a Bills edzője cseszhetné le Allent, amiért (majdnem) összetörette magát. A normális QB nem hősködik, hanem azonnal lemegy, ha azt látja, hogy jöhet az ütközés. Allen meg akarta csinálni a 1st downt, ez lett a “jutalma”. Legközelebb nézzen néhány videót arról, mit csinál ilyenkor Rodgers, Brady vagy még Russell Wilson is.

 6. 6

  Zoltán Debreczeni

  Ez kb ugyanolyan volna, mint amikor Matthewsra dobták roughingot mert a Wilson megütése és a mozdulat megindítása közt eltelt tizedmásodperc alatt kimenet a passz. Allennek lett volna kB 60 centi útja amíg észreveszi a betámasztó védőt és lefékézi a 110 kilóját. Ha akarta se tudta volna ennyi idő alatt megcélozni Jones fejét. Arra volt ideje, hogy behunyja a szemét, megfeszítse a záróizmát és arra gondoljon “miatyá.
  .. ” Szegénynek épp elég baja volt. Ezt nem kell a nyakába varrni.

 7. 7

  Fetyke

  De Cousins tanulmányozása sem rossz. :D

 8. 8

  conspiracy theory

  Miért ne dicsérte volna meg?
  A dologban szándékosság nem volt, megállította a futó játékost a 1st down előtt (legalábbis akkor még úgy tűnt), kiütötte a QB-t (ami akkor még egy meccslezáró szerencsés momentumnak tűnt). Pont azt csinálta, amit kellett.
  Sőt, ha jobban belegondolok, valójában jobb üzlet kockáztatni egy sárgát, amiből 1st down lesz, mint biztosan hagyni a 1st down-t. Már csak a tekintély megszerzése miatt is.
  Ráadásul BB semmivel nem szúrhatná jobban tökön magát, minthogy egy leba*ással elbizonytalanítja a védőket.

 9. 9

  kitalaltnev

  Tévedtem. Hosszú történet lett belőle, melynek minden aspektusa azt mutatja, h. meccs-baleset, ill. betanult védői megmozdulás volt. Mondjuk, a fejlemények ellen én sem berzenkedem. 🤔 Neked volt igazad. 🤚

 10. 10

  Rigó Ferenc

  azta
  mik vannak
  van egy ötletem
  ………………………………….
  az való nektek nem az elemzés

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team