Connect with us

Hír

Josh Gordon IR-re került, de hamarosan új csapata lehet

A New England Patriots sérültlistára tette az elkapó Josh Gordont, mert megzúzódott a térde – jelenti Ian Rapoport. Ez a döntés kicsit jobban megmagyarázza a Sanu-cserét, azonban sokkal érdekesebb ennél Gordon esete, akinek egyáltalán nem olyan súlyos a sérülése, hogy ki kelljen hagynia a szezont, Albert Breer információi szerint tegnap 35 km/h-val futott a futópadon, és ő maga is annyit fűzött instagramon a hírhez, hogy “érdekes”.

A Patriots viszont azt tervezi, hogy hamarosan kivágja a játékost. És hogy miért nem most? Mert jövő szerdától, azaz a trade határidő utáni naptól minden játékos waiverre kerül, még a veteránok is, így a Patriots elkerüli, hogy egyből egy contenderhez írjon alá az elkapó. Persze így is kerülhet egy jobb csapathoz, csak kisebb az esélye, ugyanis a gyengébben teljesítő franchise-oknak előjoguk lesz a jelenlegi mérleg szerint kialakított sorrend alapján behúzni Gordont.

Gordon idén nem igazán tudott egy hullámhosszra kerülni Bradyvel, 17 meccse alatt egyébként 60 elkapást, 1007 yardot és 4 TD-t húzott le a Patriotsban. Idén ebből 20 elkapás, 287 yard és 1 TD jött össze.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!