Connect with us

Hír

Kényelmetlen a sisakja, így nem edz és nem játszik Trent Williams

Trent Williams jó előre megmondta, hogy ő bizony nem fog játszani a Washington Redskinsben, és ehhez továbbra is tartja magát. Ugyan a trade határidő után megjelent a csapatnál, továbbra sem szándékozik pályára lépni, így a ramsey-i utat választotta. A falember átment minden fizikai felmérőn, azonban mikor felvette sisakját, azt jelentette, hogy kényelmetlen és fájdalmas a viselése, így pedig nem tud edzeni.

Williamsnek a holtszezonban egy jóindulatú tumort kellett eltávolítani a fejéről, így igazából van alapja a fájdalmának. Egyébként ennek a tumornak a csapat általi kezelése vezetett oda, hogy Williams nem hajlandó többet a Redskinsben pályára lépni.

A washingtoniak egy úgynevezett “roster exemptiont” kaptak Williams kapcsán, tehát két hétig nem kell rosteren tartaniuk, így ennyi ideje van a csapatnak valami megoldást, például egy új sisakot találnia. Antonio Brownnak például szólhatnának. Ezután vagy játszik Williams, vagy NFI listára teszi őt a gárda – utóbbi esetben a csapat eldöntheti, hogy ad-e fizetést a játékosnak, azonban a szerződése biztosan nem tolódik egy évvel, és ez left tackle legfőbb célja.

A legvalószínűbb forgatókönyv egyébként az, hogy Williams tényleg nem játszik idén, a Redskins pedig a holtszezonban elcseréli.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!