Connect with us

Hír

Komolyan elgondolkodott a folytatáson Darius Leonard az agyrázkódása után

A Colts linebackere, az újoncként All-Pro tagságot szerző Darius Leonard a második héten a Titans ellen szenvedett agyrázkódást, és csak múlt hétfőn engedélyzték számára az orvosok a játékot. A kiváló játékos pedig komolyan elgondolkodott a jövőn, és a focin összességében, mikor már harmadik hete nem szűntek a fejfájásai.

Az első héten még nem gondoltam a feleségemre, gyerekekre, hasonló dolgokra. Úgy voltam vele, hogy volt már agyrázkódásom, túlélem ezt is. A harmadik héten viszont elkezdtem gondolkodni. “Várjunk csak, álljunk meg egy percre. Feleségem és gyerekem van, és három hete fáj a fejem. Leszek-e újra régi önmagam? Folytassam-e a focit?” Ezek ott motoszkáltak a fejemben valahol hátul.

– mondta Leonard az Athleticnek.

Az agyrázkódással kapcsolatban nem igazán van szigorú rehabilitációs folyamat, amit követni kell, így nem lehet ezt követve felgyorsítani a folyamatot. Leonardnak pedig olyan komoly tünetei voltak, hogy a Colts orvosai azt mondták neki, hogy közel két hétig maradjon otthon és inkább ne jöjjön az edzőközpontba. Minden nap bement és elvégezték rajta a teszteket, majd egyből haza is ment, hogy egy sötét sarokban üljön, mert a tünetek mindig visszajöttek, ha kimozdult otthonról a szabadba.

Leonard utólag azt írta twitterre, hogy a visszavonulásról ő egy szóval sem beszélt, de azért ebből a nyilatkozatból az látszik, hogy nem is állt messze ezektől a gondolatoktól. Pár évvel ezelőtt Chris Borland volt hasonló helyzetben, a 49ers harmadik körös pickje a kiváló újonc szezonja után döntött úgy, hogy neki nem éri meg a kockázat, inkább szögre akasztja a sisakot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!