Connect with us

Érdekességek

Lenyűgöző volt a Kirktoberfest

A csütörtök esti rangadóval a Vikingsnak és Kirk Cousinsnak hamarabb ért véget az októberi meccsek sorozata, mint a többi csapatnak, azonban maradandót alkotott a liga egyetlen teljesen garantált szerződésű játékosa, ugyanis egészen parádés októbert tudhat magáénak.

A szeptember 29-i Bears elleni karasztrófa után óriási sorozatba kezdett Cousins, négy meccsből négyet megnyert, 116 passzából 91 lett sikeres (78,4%-os pontosság), 1262 yardot dobott 10,8 yardos kísérletenkénti átlaggal, emellett 10 TD-t és mindössze egy INT-et passzolt, ami ráadásul Diggs kezeiről pattant az eaglesös Andrew Sendejóhoz. Az októberi passer ratingje 137,14 lett a Vikings irányítójának.

És lehet, hogy ez sem lesz elég a hónap játékosa címre nemhogy a ligában, de még csak az NFC Northban sem. Aaron Rodgers ugyanis szintén kiváló októbert tudhat magáénak, eddig háromból három győzelem, 71/99 sikeres passz (71,71% passzpontosság), 950 yard (9,5-ös kísérletenkénti átlag), 7 TD és egy interception a mérlege – ami Darrius Sheperd kezéből pattant fel, épp egy Lions-játékosai karmai közé. Ha a Chiefs ellen is a Raiders ellenihez hasonló teljesítményt rak le az asztalra Rodgers, akkor még Cousinsnál is jobb októbert produkálhat.

(via PFT)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!