Connect with us

Érdekességek

Már egy hónapja nem szerzett sacket a Falcons

A dátum szeptember 22, vasárnap. A Colts elleni meccs harmadik negyedéből még 9:50 van hátra. Vic Beasley és Takk McKinley együttes erővel leviszi a földre Jacoby Brissettet a kezében a labdával. Sack! Bizony, történt ilyen, képi bizonyítékunk is van:

Ez volt azonban az utolsó alkalom, amikor a Falcons sacket tudott jegyezni. Szeptember 22 óta pedig már több, mint egy hónap eltelt. Egészen pontosan 318 snapet játszott a Sólymok védelme, ami alatt egyszer sem tudta bezsákolni az ellenfél irányítóját – világít rá D. Orlando Ledbetter.

Azóta a Titans, a Texans, a Cardinals és a Rams ellen játszott a Falcons, ráadásul egyik csapat sem épp a támadófaláról híres, sőt, Mariota, Murray és Watson jóval nagyobb arányban nyel be sacket, mint a ligaátlag. A Falcons ellen mégis tiszta maradt a mezük.

A Falcons idén mindössze 5 sacket tud felmutatni, ami az utolsó helyre elég a ligában. Még a Dolphinsnak és a Jetsnek is több van, szép szerint 7.

Ha/amikor Dan Quinnt kivágják, ez lesz az egyik fő ok a váltásra, ugyanis semmilyen formában nem tudta rettegésben tartani az ellenfél irányítói ez a defense.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!