About the author

25 Comments

 1. 3

  Hurrá Torpedó

  a Chiefs meg rohadjon meg, ezzel buktam a hibátlan Survivor-t

 2. 4

  Zoltán Debreczeni

  Ezt a szakácsos buktát nem láttam jönni. De jól jött. Remélem az a boka rendben van és rendben is lesz.

 3. 5

  István_Szamos

  Meglehetősen pesszimista voltam a Chiefs meccs előtt, sok volt a hiányzó kulcsember a Colts-nál (T.Y. szerencsére tudott játszani). Ebron sem találja a formáját az idén. Ehhez képest lehoztuk a meccset… Kár a múlt heti Raiders elleni buktáért. Pihi aztán csoport-rangadó a Houston ellen, addigra talán sikerül összedrótozni a védelmet.

 4. 6

  Gáspár Bollók

  Rosszul emlékszel. A szerkesztőség dícsérte a két Smith-t. Alulértékelt játékosnak tartva őket, akik bár nem halmozták a sackeket, de nyomásgyakorlásban nagy számokat hoztak. Ki is alakult egy beszélgetés, hogy sok nyomásgyakorlás többet ér-e, mint kevés sack.

 5. 7

  katonadani

  a Vikings a kevés csapat egyike, amelyikről szerintem jól tudok jósolni, mert tudom, mi várható tőlük minden héten :D

 6. 8

  CaptainBukova

  Igazad van, köszi, hogy kijavítottál. Megnéztem és tényleg elég pozitív visszhangú volt az érkezésük.

 7. 9

  Krisztian Fekete

  Szerencsére a nyomás mostmár sack-ekben, és interception-ökben is realizálódik. Meglepődnék, ha nem lennénk az első háromban az IC-k tekintetében.

 8. 10

  Fetyke

  Mivel szeretnénk izgulni a mérkőzéseken, ezért a jövőben kérlek ne te írd a Vikes beharangozóit! :D

 9. 11

  katonadani

  játszatok MNF vagy TNFet, azt nem én írom :D
  amúgy most az Eagles ellen nem tudom mi lesz, mert jó csapat az ellenfél, de otthon lesztek dome-ban… :(

 10. 12

  ClayMatthews52

  A Packers hülye. Év elején abban reménykedtem, hogy a visszaállás csak azért van, mert nem akarják lelőni a későbbi playbookot. Most ebben szinte biztos vagyok, de az történik, hogy a biztos előny tudatában totál visszaállnak a McCarthy playbookra, húzzák az időt, és onnan már nem bírnak/mernek visszaváltani. Nem tudom mi ez a túlzott óvatosság. Rodgers ugyanez, önmagához képest nagyon dekoncentráltnak tűnik. Jól mutatja ezt, hogy kiesik Adams, és az a gameplan, hogy szétfutjuk őket. Persze ez nem baj, csak aggodalomra ad okot.

 11. 13

  Krisztian Fekete

  Ez az optimista verzió.

 12. 14

  ClayMatthews52

  Alexandert tegnap szarrá szopatta Cooper. Szerencsére ez egy szarrányert meccsen volt, illetve kritikus pillanatokban mindig jött az INT

 13. 15

  ClayMatthews52

  igen. Mind playbook, mind Rodgers szempontból :D

 14. 16

  Fetyke

  A Redskins ellen játszunk TNF-et, azt nagyjából én is meg tudom jósolni. :D Mint ahogy a Seattle elleni idegenbeli MNF-et is sajnos. :)
  Hazai pályán egyébként a 31 csapatból nagyjából 25-öt simán vernénk szerintem, sajnos az Eagles nincs ezen csapatok között, így attól tartok, hogy ketté fogom harapni az íróasztalt vasárnap.

 15. 17

  Gáspár Bollók

  Kíváncsi lennék melyik 6 csapatot nem vernétek simán.

 16. 18

  Krisztian Fekete

  Nem is értettem, hova dícsérik a meccsen, Cooperhez képest úgy fordult, mint valami dunai kishajó, és utána a méteres hátrányát próbálta ledolgozni.

 17. 19

  csak ezt ne

  Megmondjam mi lesz? Sima vereség, esetleg csak vereség, de ebben nem hiszek. Szerintem ez egy kiismerhető és megbízható csapat. Nem úgy mint a Colts, hogy kikap otthon a Raiderstől, aztán megy a Főnökökhöz nyerni…

 18. 20

  csak ezt ne

  A Dallas saját magát verte meg, Prescottnak vannak komoly korlátai. A legveszélyesebb, ha elhiszik, hogy egy rangadót rá lehet bízni. A Dallasnak futásra és a védelmére kellene alapoznia. A Packers viszont meggyőző volt, a végeredmény a Dallas számára hízelgő. Kíváncsi leszek az Eagles ellen jobb lesz-e a Dallas. Jó meccsnek ígérkezik.

  A Chiefs kezdett keményen elfogyni. Watkins kiesése után nem igazán maradt célpont, mivel Kelce komoly figyelmet kapott és nem viselte túl jól. A fal is elég rosszul nézett ki, és amikor Mahomes elkezdett sántikálni, akkor oda volt a meccs. Reich egy ilyet nem hagy ki. Ez a Chiefs, ha eláll a vérzés az O-ban, ha Hill, Watkins és a többiek visszatérnek ismét félelmetes lesz, de továbbra is úgy gondolom, hogy ez a védelem (még a legjobb összeállításában is, mert itt is megsérültek jó páran) kevés egy SB runhoz.

 19. 21

  CaptainBukova

  Packers: Nagyon tetszik a két Smith, akik ha jól emlékszem nyáron eléggé le voltak fitymálva a szerkesztőség által (közepes játékosok, túl sok pénzért). Az amerikai közvetítés alatt szó volt arról, hogy amint megérkeztek a nyáron, odacsaptak az asztalra és helyrekapták a defenset. Nem kérdezték meg, hogy ki itt a főnök, hanem egyszerűen átvették a posztot. Vannak extra megbeszélések edzők nélkül, és alapvetően is az érződik a védelmen, hogy nagyon együtt vannak. Mondjuk Z. Smith tegnap túl lelkes volt, kétszer is, amiből két szép büntit szerzett a csapatnak, mindkétszer a következő playen TD-t szereztek a Tehenészek. Erre jobban kell figyelni. Alexandernek meg villanásai voltak, de egész meccsen úgy nézett ki, hogy Cooper 2 méteres közelében egy lélek se volt, amikor elkapta a labdát.
  Az offense kezd alakulni, csak megint behúzták a kéziféket 31 pont után. Na ez az, amit nem lehet, mert így kapott ki a csapat rengetegszer McCarthy alatt is. Ami fejlődést látok, az az, hogy mostmár 2 negyedet is le tudnak hozni a srácok komolyan.
  Amire kíváncsi lennék, hogy valójában milyen a dinamika LaFleur és Rodgers között, mert indokolatlanul sokszor vágták be, hogy “vitatkoznak”. De ahhoz képest a meccs jórészét Rodgers vigyorogva játszotta le.

  Cowboys: Az a 3 interception nagyon betett nekik, ha azok nincsenek, akár nyerhettek volna. Dak most mintha azért küzdene, hogy kicsit kisebb szerződést kapjon jövőre. De összességében nem bíztató, hogy a 3 leggyengébb csapatot hülyére verik, aztán jön 2 erősebb és elfogy a tudomány. Engem azért is érdekelt a meccs, hogy lássam Moore sokat emlegetett zsenijét, de ez is elmaradt.

 20. 22

  Fetyke

  A Raiderst nem alábecsülni!

 21. 23

  Fetyke

  Minnesota Vikings @ New York Giants: Vikings szurkolóként csak annyit kérdezek, hogy nem lehetne, hogy csak 2 hetente játszunk mérkőzést? :) Egyébként Dani tökéletesen előre látta a beharangozóban, hogy mi fog történni a mérkőzésen (akár csak múlt héten, így már előre félek a most hétvégi felkonftól), minden pont úgy zajlott. Szemre ígéretes Jones, de még szoknia és tanulnia kell azt a nyomást, amit egy elit védelem helyez rá. A blitzeket például egyáltalán nem olvasta, hogy a safety előtt pedig Shurmur miért nem kért időd, az örökre talány marad számomra. Ez a Vikes idén eddig nagyon kétarcú csapat, jó lenne hétvégén hazai pályán stabilizálni a teljesítményt.

  Indianapolis Colts @ Kansas City Chiefs: A Colts szépen játszotta amit kellett, teljesen megérdemelten nyertek. A séfek számára én két tanulságot látok. Az egyik, hogy Mahomes ide, Reid rendszere oda, azért playmakerek nélkül ez az offense sem kiemelkedőbb a többitől. A másik, hogy ilyen futás elleni védelemmel valóban semmi esélyek SB runra.

  Green Bay Packers @ Dallas Cowboys: A Packers szokás szerint nagyszerűen kezdett, két és fél negyedig lemosta a
  Cowboys-t a pályáról. Hogy aztán ilyenkor mi történik a csapattal, azt lehet még Lafleur sem tudja. Kicsit olyan, mintha Rodgers kb. 1-2 negyedig bírná a játékot és utána elfogyna belőle az erő. Eddig jó és megy a szekér, de hogy ez végig így marad e, az majd kiderül. A Cowboys új támadó kordinátorát mindenki dicsérte az első 3 fordulóban. Aztán kiderült, hogy amint nem hulladék védelmek ellen kell játszani már nem stimmel a rendszer. Prescott zseb irányítóként legfeljebb a középmezőny alját üti meg, én nagyon hiányolom az RPO játékokat és a direkt QB futásokat a Dallas támadójátékából. Ez így a jó védelmek ellen ugyanúgy kevés lesz, mint ahogy kevés volt az előző két fordulóban is. Ebből így nem lesz szerintem PO sem.

 22. 24

  Walter Mitty

  KC-IND: nem igaz, hogy a támadófal “uralta” a védőfalat. Hanem: felülmúlta.

 23. 25

  Fetyke

  Nálam nem vagytok a 6 között! :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team