Connect with us

Hír

Matt Nagy: Meg sem fordult a fejemben, hogy ne rúgjunk

A Bears egy utolsó másodpercben kihagyott mezőnygól miatt veszített vasárnap a Chargers ellen. Mindezt úgy, hogy a csapat a Los Angeles 21 yardosán támadhatott 43 másodperccel a mérkőzés vége előtt, egy időkéréssel és legalább három kísérlettel, hogy haladjon előre, ráadásul hazai pályán. Ennek ellenére Matt Nagy ultrakonzervatív volt, lepörgette az órát egy térdeléssel, majd a mérkőzésen már egyszer hibázó Eddy Pineiróra bízta a meccs eldöntését. Nem jött be, de a Bears mestere egyáltalán nem bánja, hogy így döntött.

 

 

Ha sackelnek vagy megállítják a futójátékunkat, akkor yardokat veszítünk. Szóval hadd legyek brutálisan egyértelmű: meg sem fordult a fejemben, hogy fussunk vagy passzoljunk

 

– mondta Nagy a mérkőzés után.

 

A Bears offense még véletlenül sem volt hatékony a mérkőzésen, de Pineiro már kihagyott a meccsen egy 33 yardos mezőnygólt. Azt pedig már csak mellékesen tesszük hozzá, hogy ha már Nagy félt a sacktől, akkor ilyen alapon retteghetett volna egy false start büntetéstől is a speciális egység részéről, egy rossz snaptől vagy úgy bármitől. Illetve legyen Trubisky bármennyire is gyenge, ez egy óriási kritika volt felé a főedző részéről, ami nem biztos, hogy hosszú távon kifizetődő.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!