Connect with us

Érdekességek

Matt Ryan kiesésével Stafford a második, de nagyon messze van az első hely

Mivel Matt Ryan egy kisebb sérülés miatt partvonalra került, így megszakadt a 154 meccses kezdő-sorozata. A helyét az aktív játékosok közül Matt Stafford, a Lions irányítója vette át, aki a vasárnapi meccs előtt 134-gyel áll, ami a maga nevében elképesztő, így is nagyon messze van a jelenlegi aktív csúcstartó Philip Riverstől, aki 215-nél tart.

 

A harmadik helyen Russell Wilson található 119-cel, akit Kirk Cousins követ 72-vel, a csúcstartó pedig Brett Favre 297-tel. Hogy ezt Stafford megdöntse, még 10 szezont le kell húznia a ligában. A Lions irányítója februárban lesz 32 éves, vagyis 42 éves koráig kellene űznie az ipart a rekorddöntéshez.

 

Illetve, ha már Rivers szóba került. A Chargers irányítójának sorozata jelenleg a 6. leghosszabb valaha (holtversenyben), a hétvége után pedig már egyedül fog állni a 6. helyen. Érdekesség egyébként, hogy nem irányítókkal van tele a lista eleje, Favre után DE Jim Marshall (289), C Mick Tingelhoff (259), OL Bruce Matthews (244) és RG Will Shields (223) van a top 5-ben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!