Connect with us

Hír

Mayfield és Kitchens szerint egyelőre nincs ok a pánikra

A Cleveland Brownst a holtszezonban nagy hájp övezte, igazi contender csapatnak volt kikiáltva. Ehhez képest ötből háromszor közel sem nézett ki úgy eddig a csapat, mint amelyik playoff-várományos. A hétfő esti 49ers elleni zakó után azonban sem Freddite Kitchens főedző, sem Baker Mayfield irányító nem gondolja úgy, hogy ideje lenne a pánikra.

Nem nyomjuk meg a pánik gombot. Tudjuk, mi a probléma, és tudjuk, hogy jobbnak kell lennünk. Ha jó csapatod van, ki kell iktatni a hibákat. Pontosan tudjuk, mit kell csinálnunk. Jól kell játszanunk. Minden egyes játék során meg kell csinálnunk a feladatunkat. A Ravens ellen megtettük, amit kellett. Most nem. Szerintem tudjuk, mit kell csinálnunk, csak most nem voltunk erre képesek.

mondta Mayfield a meccs után.

Kitchenst először is arról kérdezték, hogy feladta-e a csapat a második félidőben, mikor már négy labdabirtoklás volt a hátrány.

Nem hiszem, hogy bárki feladta volna, tovább küzdöttünk. A közvélekedéssel ellentétben megvoltak a lehetőségeink, de nem éltünk velük. Ha visszanézzük a meccset, megvoltak az esélyeink. Továbblépünk, és jobban leszünk ez által.

Nem pánikolunk. Fel fogunk állni és játszani fogunk a következő meccsen. Még 11 van hátra.

A Browns következő ellenfele a Seahawks lesz, majd egy bye week után a Patriots következik. Nem épp a legjobb ellenfelek arra, hogy felálljon a csapat a padlóról.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!