Connect with us

Hír

Mégis eladná Trent Williamst a Redskins, Josh Norman is mehet vele

Változnak a szelek Washingtonban. Miután hetekig-hónapokig mondogatták, hogy nem cserélik el Trent Williamst, Ian Rapoport információi szerint már nyitott a csapat a bal oldali tackle eladására. Állítólag már van is az asztalon egy második körös ajánlat, de Albert Breer arról számol be, hogy a Redskins első kört akar Williamsért.

Jó kérdés, hogy megkapja-e ezt az árat, de minden bizonnyal el fogja fogadni a csapat a legjobb ajánlatot. A jelek szerint a front office-ban belátták, hogy nem tudják megoldani a helyzetet az orvosi stáb hibája miatt holdoutoló Williamsszel, és az 1-7-es mérleggel talán azt is belátták, hogy a szezon mehet a kukába, és lehet a jövőre fókuszálni.

Erre enged következtetni az is, hogy Tom Pelissero információi szerint nem hogy fogadják a hívásokat Josh Normanért, hanem egyenesen ők próbálják eladni cornerbackjüket. Nem lesz egyszerű dolog jó ellenértéket kapni érte, a 31 éves játékos már közel sem játszik olyan jól, mint a Panthersben, ahol 2015-ben All-Pro lett, ráadásul idén $6 milliót, jövőre $12,5 milliót kellene még fizetni neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!