About the author

13 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Engem érdekelt, mert a Chargersre tippeltem mint csoportgyőztes. Az egyik csomag mariskád az én kívánságom miatt penészesedett meg Melvin.

 2. 2

  ThySoul

  Renningan a cikk végére milyen szívtelen lettél :D

 3. 3

  Dongatto

  Azèrt Gordon elèg szèpen termelt tavaly.
  Elèg jò jàtèkos Ő. Szerintem top10-es futò simàn.
  Azmeg hogy nembeszèltek ròla nemteljesen igaz. Csak nem olyat amilyet Ő szeretett volna.

 4. 4

  Tizenkettes

  Nincs egy ügynöke, aki szembesítené azzal, miben más az ő helyzete, mint Elliotté? Ha mondjuk egy átlagos WR olyan szerződést akarna magának, mint Julio Jonesé, az ügynökének kötelessége lenne felvilágosítani, hogy ő azért más kategória…

 5. 5

  baglacko

  Nem tudom mi ezen olyan meglepő számára. Ez durcázás. Hisztizett, le se szarták, és most keserű neki még a szar is. Elliott mögött senki nem volt a padon, Ekeler meg atom jó. :D Gordon saját magát ültette padra. Csak magamat tudom ismételni, nevetségesek ezek a holdoutoló pénzéhes idióták :D

 6. 6

  Dániel Szabó

  ki nem szarja le mit mondanak rólad?
  azzal foglalkozz hogy meccseket nyerj…egy profi kezelni tudná ezt

 7. 7

  Dániel Szabó

  meg nem tudom mi ez a ” nem kapok új szerződést nem játszok ” mizéria?
  csináld a dolgod,a többi úgy is jön magától. Nem kapsz szerződést? Akkor majd más csapattól fogsz,ha meg attól se kapsz,akkor így jártál
  itt sírdogálnak milliókkal a valogukba,másnak meg álma hogy egyáltalán játszhasson az NFL-ben
  érthetetlen

 8. 8

  Debreceni József

  Elliott mögött is ott volt valaki aki közel ugyanolyan teljesítményt hozott volna (Pollard). A különbség az hogy Elliott kikerült volna a piacra és másik csapatot erősített volna, Gordon pedig ha sünt szar akkor is a Chargers kötelékében marad, emiatt nem is értem miért kezdett holdoutba. Azt meg főleg nem hogy most miért durcázik. A szerződésed utolsó éve az amikor beáraznak/beárazod magad. Ahelyett hogy pattog be kellett volna menni az arénába és megmutatni ki is a faszagyerek, a szezon végén pedig a mutatott teljesítmény alapján elkérni a pénzt, akárki is fizeti meg.

 9. 9

  bjeela

  Sebaj, majd elcserélik, végre kap egy kis pénzt és játszhat ő is olyan környezetben, mint Bell.
  Off: “a pletykák szerint a Broncosnál Elway még Von Miller elcserélését sem tartja kizártnak a határidő előtt. Von Milleren kívül Derek Wolfe, Emmanuel Sanders és Chris Harris is könnyen egy másik csapatban fejezheti be ezt a szezont.”
  Itt mindenki meghülyült? A Broncos is tankra vált, mert lekésték a bandwagont?

 10. 10

  renningan

  :((

 11. 11

  kitalaltnev

  Meg tavalyelőtt, meg azelőtt is. Ráadásul, visszatérése után is hasznosabbnak tűnik Ekelernél, jobban bíznak benne.
  Személy szerint sajnálom, h. rossz tanácsra hallgatva, elkúrta ezt a holdout dolgot.

 12. 12

  Szilárd Süveges

  azert nehez ellenteteset mondani valakinek ahhoz kepest mint amit eddig hallott. Gondolok arra hogy az ugynokok/csaladtagok/kozeli baratok is jocskan benne vannak a te vagy a legkiralyabb es mindent megerdemelsz jatekos felfogasban. A piac helyre tette. Nyilvan az ugynoke is lehetett volna ovatosabb es merlegelhette volna mar az elejen hogy parhuzamosan egy Elliott-tal holdoutolni nem biztos hogy jo otlet mert kevesbe tudja magara felhivni a figyelmet.
  Ha meg arra gondolok hogy a meccspenzek mellett a kezdo pozit is bukta, hat ez most nem sikerult.

 13. 13

  László

  Én nem igazán értem mire számított. Nem játszik, hátat fordít a csapattársainak önös érdekből és azt várta hogy áradni fog felé a szeretet.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team