Connect with us

Hír

Mennek a pletykák Diggsről, de a Vikings nem akarja elcserélni az elkapót

Nemrég elindultak a pletykák, hogy Stefon Diggs távozni akar Minnesotából, ráadásul bekövette a Patriotsot és több Pats-játékost is instán, így elég gyorsan lángra kaptak a találgatások. Aztán az elkapó nem sérülésből fakadó okok miatt kihagyott egy edzést a héten, ez nyilván olaj volt a tűzre.

Tom Curran (NBC Sports Boston) információi szerint azonban a Vikingsnál nincs tervben Diggs elcserélése. Persze a Vikingsnál pontosan ugyanezt mondták 2013-ban is Percy Harvin kapcsán, aztán mégis elcserélték Seattle-be. A trade határidő idén október 29, tehát eddig van lehetősége eladni a minnesotaiaknak, vagy másik szemszögből nézve eddig van ideje a többi csapatnak megfelelő ajánlattal előállnia.

Diggs a Bears ellen összehozott 7 elkapásból 108 yardot, ami több, mint amit az első három meccsen termelt összesen. A Vikings teljesen a futásra épít, a passzjátékot hanyagolja, így akár el is gondolkodhat azon, hogy egy nem rendesen kihasznált játékost elcseréljen például egy left tackle-re. Vagy egy magas pickre, amit jövőre a fal erősítésére használhat.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!