Connect with us

Hír

QB-helyzetjelentés: Darnold, Trubisky, Newton

Ez az idény az irányítósérülésekről is szól, így most teszünk egy körképet három sérült QB körül, akinek valamilyen szinten levegőben lóg a szereplése.

Cam Newton a legegyszerűbb, ő még nem áll készen a visszatérésre – ahogy ő maga is elmondta nemrég -, így továbbra is Kyle Allen a Panthers kezdő irányítója – mondta el Ron Rivera az újságírók kérdéseire válaszolva. A Párducok a héten a Jaguarst fogadják.

Mitchell Trubisky ugyan elutazik Londonba a Bearsszel, de minden valószínűség szerint nem fog pályára lépni a Raiders ellen vállsérülése miatt – számolt be erről Adam Schefter. A Macik ezután bye weekre mennek, és a jelenlegi várakozások szerint utána már visszatérhet a korábbi elsőkörös irányító a pályára. Addig pedig Chase Daniellel kell megverni a Raiderst.

Sam Darnold esete a legérdekesebb, hiszen ő mononukleózisból lábadozik, aminek nincs igazán pontos felépülési ideje. Egyelőre non-kontakt edzésre engedélyezték az orvosok – de például súlyzózni nem -, ami arra enged következtetni, hogy a vasárnapi Eagles elleni meccsre még nem fog készen állni a másodéves quarterback. A helyén ismét Luke Falk kezdhet, aztán jövő héten a Cowboys ellen már jobb esélyei lehetnek Darnoldnak a visszatérésre.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!