About the author

16 Comments

 1. 1

  Ádám Váradi

  Cousins Trade!!! Vikings szurkolóként nagyon bizok benne!🙏🏼

 2. 2

  RvBalazs

  igazolják le Slotert. Bagóért megvan és náluk jobb számokat hozna (és szurkolok a srácnak)

 3. 3

  csak ezt ne

  Ez megint könnyen bohózatba fordulhat, ma délután ő kezd, de két rosszabb dobás után vissza a másikhoz. Kb mint a Tampa tavaly. Mert azért ez is jó eséllyel egy cseberből vederbe váltás lesz.

  Persze ha már odavitték, akkor miért ne tennék be? Ha rosszul játszik miért ne raknák ki? Miért ne kaphatna a másik egy utolsó esélyt? De akkor jár a cserének is egy utolsó esély nem? És így tovább…

 4. 4

  László

  Az Eagles túl könnyű préda volt, őket eddig is sokan megdobálták. :)

 5. 5

  Fetyke

  Neki én is nagyon szurkolok! :)

 6. 6

  acsdav2

  Hm. Érdekes, hogy egy hétvégén mondott csődöt a Winston-Mariota duó. Ezzel szerintem egyértelmű, hogy a Buccaners-Titans duó is felkerült a QB needes csapatok listájára. Kíváncsi leszek, hogy valamelyikük beáldozza-e a szezont, hogy magasan húzhasson.

 7. 7

  Zoltán Debreczeni

  No. Cam Newtont tessék idetradelni.

 8. 8

  Bélabá a csótány

  “A 9,5-ös Broncos elleni passer ratingje karrierje legrosszabbja,”
  Hírtelen azt hittem viccelsz… :”D

 9. 9

  Nandito

  Annyi kis észrevételem lenne, hogy az helytelen megállapítás, hogy a Titans nem jutott idén 20 pont fölé az első kör óta. A negyedik fordulóban ugyanis az Atlanta ellen 24-10-re nyert a Titans. Persze ez a lényegen nem változtat…

 10. 10

  Nandito

  Ekkor Mariota játszott, mielőtt felmerülne, hogy az Atlanta ellen nem ő is ő volt a kezdő.

 11. 12

  Fetyke

  Nem kell 10 alapszakasz csoda! Van aki ellen futással is lehet nyerni (Lions, Chiefs), és ugye mi tudunk futni (is)! :D Aztán jönnek még gyenge secondary-k is. :DDD
  Én sem ájulnék el tőle természetesen, de nekem nem ennyire sarkos a véleményem Cousinsról. Nyilván nem elit, de nem is olyan rossz ő, mint amennyire rossznak tartják a legtöbben. A két vereségből egyértelműen a Packers-t lehet a nyakába varrni, a Bears ellen mindenki becsődölt (és talán még ő a legkevésbé), a többi négy meccsen pedig egy szavunk sem lehet rá, sőt az utolsó két mérkőzésen már kifejezetten jó volt. Azért ezzel sokan kiegyeznének ám a ligában. És azt is érdemes észrevenni, hogy az elmúlt két mérkőzésen kicsit más lett a játékhívás. Kirk már nem 3-4 lépés után áll meg, hanem 6-8 lépést megy hátra a hosszabb passzok előtt, ezzel időt adva magának és az elkapóknak. Kérdem én, hogy ezt a medvék ellen miért nem lehetett? Ott miért a center alól akartunk mindent (futást és passzt is) megoldani? Szóval alakul ez. :)

 12. 13

  Fetyke

  Most dobott 4 TD-t! Mit akarsz még tőle? :D

 13. 14

  Ádám Váradi

  Egyszer minden csoda megtörténhet, de nekünk 10 alapszakasz csoda kellene még. Viccet félretéve, nem vagyok benne biztos hogy ezt a játékot még megtudja ismételni idén. Én még mindig pesszimista vagyok.

 14. 15

  atis123Juve

  Agyba-főbe verik idén. Szerintem a hetet csak két nappal csak az utolsó meccs után kezdi, mert addig kúrálják a kék-zöld foltokat. Nem egy zseni, de ennél többet tudna egy normális fal mögött.

 15. 16

  reszelo.aladar

  Ha Mariota magához képest is gyenge, akkor ott tényleg gond van. Amúgy érdekes lenne, hogy egy rendes QB guru alatt mire képes. Valahol kap majd egy második esélyt és az a csapat egy nem rossz irányítóval gazdagodik.
  Lassan szabály lesz, hogy csak az draftoljon kezdő irányítót, aki tényleg képes fejleszteni és képezni. Aki kész játékosra vágyik, az kénytelen tradelni, mivel jó QB ritkán lesz FA.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team