Connect with us

Hír

Sérülések a hetedik fordulóból

Minden NFL-forduló magában hordozza a sérüléseket is, most összeszedtünk néhányat a hetedik körből.

Kezdjük az irányítókkal. Matt Ryan bokája kificamodott, egyelőre nem tudni, pályára léphet-e a Seahawks ellen a hétvégén. Ugyan nem új sérülés, de update Cam Newton kapcsán: továbbra sem tud pályára lépni, így Kyle Allen kezd majd a 49ers ellen. Newton egyébként már a csapattal edz, de még nem végez rendes edzésmunkát.

A Texans elkapójának, Will Fullernek a combhajlítója sérült meg a Colts ellen és több hét kihagyás vár rá. Így több szerep jut majd Kenny Stillsnek és Keke Coutee-nak. A Texans emellett IR-re tette a cornerback Philip Gainest, akire bokaműtét vár.

A Chargerst az ág is húzza, újabb támadófalember esett ki a keretből, a korábbi második körös guard, Forrest Lamp dőlt ki a szezon hátralévő részére szárkapocscsonttörés miatt. A sok sérülés miatt három év alatt mindössze 9 meccsen tudott pályára lépni.

A Ravens veterán passzsiettetőjére, Pernell McPheere is műtét vár, a Seahawks ellen a tricepsze szakadt el, így kihagyni kényszerül az évet. Hét meccsen három sacket szerzett idén.

A Vikings elkapója, Adam Thielen nem edzett a csapattal hétfőn, és mivel a Vikingek csütörtök esti rangadót játszanak, így minden bizonnyal nem lesz ott a pályán a kiváló elkapó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!