Connect with us

Hír

Snead hosszabbítást kapott, Harry a héten visszatérhet, Mosley-ra hosszú pihenő vár

Rövidhíreink következnek a trade deadline árnyékában.

A Ravens egy egy évre szóló, $6 milliós hosszabbítást adott az elkapó Willie Sneadnek a PFT információi szerint. A 27 éves, korábbi draftolatlan elkapó jelenleg második számú WR a Ravensnél, idén 15 elkapása, 223 yardja és két TD-je van.

Az idei draft 32. választottja, N’Keal Harry egyelőre nem tudott túl sokat megmutatni képességeiből, hiszen az előszezon harmadik snapjén összeszedett sérülés miatt kihagyta a szezon első 8 meccsét. Ezen a héten azonban már visszatérhet IR-ről, hiszen letudta a nyolc meccsét, ráadásul két hete már együtt edz a csapattal. A Patriotsnak november 4-ig van ideje aktiválni az elkapót, különben az egész évet kihagyja.

A Jets sztárlinebackeréről, CJ Mosley-ról vasárnap írtunk, hogy több hét kihagyásra számíthat, most Manish Metha arról számol be, hogy ez 5-6 hetet jelent még. Mellette Ryan Kalil sem lesz bevethető a következő 1-2 hétben legalább.

A Broncos linebackerének, Corey Nelsonnak ki kell hagynia a szezon hátralévő részét, ugyanis elszakadt a bicepsze, a csapat pedig IR-re tette.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!