Connect with us

Hír

Sok sztár hagyja ki sérülés miatt az ötödik fordulót

Elég sok nagy névről derült ki tegnap, hogy biztosan kihagyja az ötödik fordulót, azaz OUT státuszt kapott a vasárnapi meccse előtt. Ezeket szedtük most egy csokorba.

A Packersnél Davante Adams biztosan nem lép pályára az Eagles ellen elszenvedett lábujjsérülése miatt. A támadósorban egyébként Jamaal Williams játékára sem számíthat Matt LaFleur főedző.

A Packers ellenfelénél, a Cowboysnál Tyron Smith kiesését kell megemlíteni, aki a Saints ellen szenvedett bokasérülést. Rajta kívül La’el Collins is csak limitáltan edzett egyébként, így tackle-gondokkal küzd a ‘Boys. Smith helyén Cam Fleming fog kezdeni várhatóan.

Irányítófronton ahogy az várható volt, nem lép majd pályára a Bearsben Mitch Trubisky, így Chase Daniel fog kezdeni Londonban a Raiders ellen. A Jetsnél Sam Darnold nem kapott engedélyt az orvosoktól mononukleózisa után, így kihagyja az Eagles elleni találkozót is. A Billsnél Josh Allen állapota egyelőre kérdőjeles.

Darius Leonard kihagyja a Chiefs elleni vasárnap esti rangadót, a kiváló linebacker még mindig agyrázkódással bajlódik. Emellett mindkét kezdő safetyjét is nélkülöznie kell a Coltsnak, Malik Hooker és Clayton Geathers is harcképtelen.

A Chiefsnél Tyreek Hill elkezdett edzeni, de egyelőre nem bevethető. Ugyanez a helyzet Saquon Barkley-val is a Giantsnél, akinek kisebb csoda lett volna a visszatérése két héttel sérülése után. Az Eaglesnél DeSean Jackson továbbra sem épült fel, így kihagyja a Jets elleni meccset.

Jalen Ramsey hátsérülése miatt most sem lép majd pályára a Jaguarsban a Panthers ellen, ahol Cam Newton mellett Donte Jackson, Trai Turner, Greg Little és Chris Manhertz is OUT besorolást kapott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!